By Koah schoenen en laarzen in Nederland kopen

By Koah is een relatief jong merk schoenen. Koah bestaat sinds 2003. Dat neemt niet weg dat By Koah inmiddels een groot schoenmerk is, dat zich een plaats in de modewereld heeft verdiend, en dat een ruim assortiment damesschoenen en herenschoenen biedt.


De officiële naam is By Koah, maar er wordt meestal over Koah schoenen gesproken. Voor de herenschoenen wordt ook wel de naam C What gebruikt. Zowel de schoenen voor heren als die voor dames zijn modieus en van hoge kwaliteit.
De ontwerpen en designs van Koah zijn origineel en creatief. By Koah schoenen hebben over het algemeen een stoere uitstraling. Dat geldt voor de laarzen en booties, maar bijvoorbeeld ook voor veel sandalen en mocassins.


Kijk hier voor aanbiedingen van By Koah schoenen


By Koah is een Frans merk schoenen, maar veel van de schoenen en laarzen worden in Portugal gemaakt. Er zijn By Koah schoenen voor dames en heren. ByKoah maakt vele modellen schoenen, zoals ballerina's, booties, clogs, enkellaarzen, mocassins, nette schoenen, sandalen, slippers, sneakers, snowboots en veel meer soorten damesschoenen en herenschoenen.

Kijk bij de aanbiedingen hier boven voor de By Koah schoenen en By Koah laarzen tegen een lage prijs in Nederland.

Foto: ByKoah

Onderwerpen:
By Koah schoenen, By Koah laarzen, Bykoah schoenen, C What schoenen.

Productselectie: Spartoo