By Koah schoenen en laarzen

By Koah is een relatief jong merk schoenen. Koah bestaat pas sinds 2003. Dat neemt niet weg dat By Koah inmiddels een groot schoenmerk is, dat zich een plaats in de modewereld heeft verdiend, en dat een ruim assortiment damesschoenen en herenschoenen biedt.


De officiƫle naam is By Koah, maar er wordt meestal over Koah schoenen gesproken. Voor de herenschoenen wordt ook wel de naam C What gebruikt. Zowel de schoenen voor heren als die voor dames zijn modieus en van hoge kwaliteit.

De ontwerpen en designs van Koah zijn origineel en creatief. By Koah schoenen hebben over het algemeen een stoere uitstraling. Dat geldt voor de laarzen en booties, maar bijvoorbeeld ook voor veel sandalen en mocassins.

Kijk hier voor aanbiedingen van By Koah schoenen

By Koah is een Frans merk schoenen, maar veel van de schoenen en laarzen worden in Portugal gemaakt. Er zijn By Koah schoenen voor dames en heren. ByKoah maakt vele modellen schoenen, zoals ballerina's, booties, clogs, enkellaarzen, mocassins, nette schoenen, sandalen, slippers, sneakers, snowboots en veel meer soorten damesschoenen en herenschoenen.