Sneakers zijn zeer sportieve vrijetijdsschoenen die van sportschoenen zijn afgeleid. Dat kunnen basketbalschoenen zijn maar bijvoorbeeld ook voetbalschoenen of hardloopschoenen. Hier vind je een overzicht van beste merken voor sneakers.

Liever een overzicht van alle sneakers? Kijk dan bij de aanbiedingen van sneakers bij de beste online schoenenwinkels voor deze schoenen in Nederland.

Ben je op zoek naar sneakers voor dames? Dan kun je ook kijken bij de beste merken damessneakers.

De beste merken sneakers

Converse
Converse is één van de belangrijkste fabrikanten van sneakers. Het zijn echte Amerikaanse sneakers gebaseerd op basketbal schoenen.

Le Coq Sportif
Ook het Franse Le Coq Sportif is één van de grootste makers van sneakers. Le Coq Sportif biedt veel lage en hoge sneakers in heel veel kleuren en designs.

Nike
Hoewel geen specialist in sneakers is Nike toch één van de allergrootste schoenmerken op dit gebied. Nike biedt sneakers in alle soorten en maten.

Vans
Ook Vans heeft een enorm assortiment sneakers. Vans sneakers zijn er in heel veel coole modellen.

Adidas
Veel van de producten van sneakers zijn sportmerken, zo ook Adidas. Adidas sneakers zijn afgeleid van de vele soorten sportschoenen van dit merk.

Asics
Ook Asics is een echt sportmerk. veel Asics sneakers lijken dan ook op sportschoenen. Let vooral eens op de bontgekleurde sneakers van dit Asics.

D.A.T.E
De Britse D.A.T.E. sneakers zijn echte vintage sneakers. Ze zien er als ze uit de doos komen al gedragen uit. Met hun diversiteit aan kleuren en klassieke design doen ze aan de jaren 70 denken. Maar wel op een goede manier. Dankzij de relaxte casual look van D.A.T.E. sneakers is dit merk schoenen sterk in opkomst.

British Knights
British Knights (BK) is een merk dat prachtige streetwear sneakers maakt voor dames, heren, meisjes en jongens. Zowel bij jongeren als bij fashionista’s zijn deze gympen zeer populair. Kijk hier voor het mooie aanbod.

Hummel
Hummel maakt sneakers die hip, fris en modieus zijn. Ze verwerken populaire schoenentrends in hun sneakers, zodat deze anders dan die van andere zijn. Bij Hummel sneakers tref je ook veel felle kleuren aan.

Skechers
Sketchers schoenen zijn Amerikaanse schoenen die heel gezond zijn voor je voeten en lichaam. Skechers heeft heel veel sneakers in de collectie. Sneakers voor dames,heren en kinderen. Allemaal van goede kwaliteit en goed voor voeten en het lichaam.

Quick
Nederlandse sneakers van hoge kwaliteit en met een prachtige vormgeving. Vele modellen voor heren, dames en kinderen.

Replay
Het Italiaanse schoenenmerk Replay maakt prachtige sneakers in tal van soorten en modellen.

Bjorn Borg
Bjorn Borg sneakers zijn er in alle soorten. Lang niet alle Bjorn Borg sneakers zijn op tennisschoenen gebaseerd. Integendeel!

Cruyff
Het zal geen verbazing wekken dat de meeste Nederlandse Cruyff sneakers gebaseerd zijn op voetbalschoenen. Maar er zijn ook Cruyff sneakers in andere stijlen.

Puma
Het Duitse sportmerk Puma biedt heel veel sneakers. Deze zijn gebaseerd op de vele soorten sportschoenen van Puma.

Reebok
Reebok is ook zo’n groot sportmerk dat een breed scala aan sneakers biedt.

New Balance
Heel mooie Britse sneakers gebaseerd op de handloopschoenen en wandelschoenen van dit merk.

MaiMai
Gaat je voorkeur uit naar luxe damessneakers met aandacht voor veel details zoals studs, steentjes en originele prints? Kijk dan eens naar MaiMai sneakers.

Ellesse
Veel Ellesse sneakers zijn gebaseerd op tennisschoenen, maar er zijn ook andere modellen Ellesse sneakers. Veel van deze sneakers zijn bont gekleurd.

K-Swiss
Zoals veel sneakers zijn ook de K-Swiss sneakers gebaseerd op tennisschoenen.

Lacoste
Dat geldt ook voor Lacoste sneakers.

Munich
Spaanse sneakers met een vintage uitstraling. Het aantal verschillende kleurencombinaties is ongekend groot.

Onitsuka Tiger
Sportieve Japanse sneakers die gebaseerd zijn op basketbalschoenen.

Jordan
Ook onder de naam Jordan (een label van Nike) worden uitstekende sneakers verkocht. Het meest bekend zijn de Air Jordan basketballsneakers, maar de collectie van dit merk rond Michael Jordan bevat veel meer goede en mooie sneakers.

Bensimon
Mooie Franse canvas sneakers gebaseerd op tennisschoenen.

Goliath
Goliath sneakers zijn Nederlandse sneakers van hoge kwaliteit. Goliath maakt hoge en lage sneakers van diverse materialen zoals leer, canvas en suede.

G-Star
G-Star is geen sneaker specialist maar heeft wel heel mooie sneakers in het assortiment. Heel diverse sneakers ook. Hoge sneakers en lage sneakers. Sneakers van canvas en sneakers van leer.

Kawasaki
Kawasaki sneakers hebben niets met de Japanse motoren te maken. Het zijn Deense sneakers die hun oorsprong vinden in de badmintonsport.

D’Acquasparta
D’Acquasparta sneakers zijn handgemaakte sneakers van hoge kwaliteit. De stijl van deze Italiaanse sneakers is veel eleganter dan die van zijn Amerikaanse, Duitse en Japanse concurrenten. Er zijn D’Acquasparta sneakers voor mannen, vrouwen en kinderen.

Keep
Keep oprichtster Uma Kim was ontevreden over het aanbod van damessneakers en richtte haar eigen schoenenlabel op. Keep sneakers zijn eenvoudig maar hip. De damessneakers zijn kleurrijk en hebben originele designs. Keep maakt tegenwoordig ook sneakers voor heren en kinderen.

Woden
Ook in Denemarken maken ze sneakers. Woden presenteert zich als HET merk Scandinavische sneakers. Ze doen dat onder andere met sneakers die gemaakt zijn van zalmleer!

Feiyue
Frans / Chinese sneakers gebaseerd op traditionele Chinese schoenen.

Superga
Mooi canvas sneakers met een sterke rubberen zool.

Creative Recreation
De schoenen van Creative Recreation zijn een unieke mix van sneakers met gewone schoenen.

Osiris
Osiris sneakers zijn afgeleid van skate-schoenen. Het zijn heel sterke coole sneakers.

DVS
Ook DVS schoenen stammen uit de skate-wereld. DVS sneakers zijn er in heel veel soorten.

Camel Active
Camel Active is een Duits merk voor stoere sportieve outdoorkleding. Hier horen natuurlijk ook sneakers bij.

Patrick
Het Belgische sportmerk Patrick is vooral bekend om zijn voetbalschoenen en voetbalkleding, maar ze hebben ook een mooie collectie voordelige sneakers. Dit zijn fraaie retro schoenen die vaak zijn gebaseerd op voetbalschoenen.

Nickelson
Nickelson is vooral bekend om zijn stoere jassen, maar ze maken ook prachtige bijpassende sneakers. Nickelson sneakers zijn van hoge kwaliteit en hebben een geweldige uitstraling.

Hogan
Hogan sneakers zijn luxe design sneakers uit Italië. Hogan sneakers worden gemaakt van het beste leer, evenals de tassen van dit merk.

 

Onderwerpen:
Beste sneakers, heren, merk sneakers dames, herensneakers, sportsneakers, beste sneakers hoge kwaliteit,