FitFlop slippers, sandalen en andere FitFlop schoenen


FitFlop slippers, sandalen en andere schoenen zijn bijzonder gezonde schoenen uit het Verenigd Koninkrijk. De FitFlop slippers en andere FitFlop schoenen zijn wetenschappelijk ontwikkeld. Ze vermoeien de spieren in benen en billen niet bij iedere stap, maar ze stimuleren ze juist. En FitFlops verminderen de druk op de rug en de gewrichten.

Dit zijn de beste winkels om (goedkoop) FitFlop schoenen te kopen

Onderstaande winkels bieden een ruim assortiment FitFlop schoenen aan tegen lage prijzen:


FitFlop schoenen, slippers en sandalen verbeteren je houding en ze zijn een remedie tegen pijnlijke voeten. FitFlops zijn kleine wondertjes, die ook nog eens heel comfortabel zitten en lopen.


Fit worden tijdens het lopen

Fitter worden door te wandelen, dat kan met FitFlop sandalen, slippers en andere schoenen. De bilspieren worden tijdens het lopen tot 30% meer geactiveerd en de hamstrings tot 16% meer. En dat is gunstig voor de spieren. De middenzool van FitFlop schoenen zorgt er voor dat de druk over een groot oppervlak van de voetzool wordt uitgesmeerd wat pijnlijke en vermoeide voeten tegengaat. Enkel, knie en bekken vangen de landingsenergie optimaal op en verminderen de druk en spanning in de onderrug en de belasting van de gewrichten.


Wetenschappelijk ontwikkeld

Dr David Cook en Darren James van de London Southbank University. Ze werkte 2 jaar lang aan een gezonde slipper die van wandelen een effectieve training maakt. Met succes want al snel nadat de eerste FitFlops in 2007 de winkel lagen kwamen de enthousiaste reacties binnen van FitFlop gebruikers die dankzij de schoenen bevrijd werden van chronische pijnen in onder andere onderrug, knie en voet.


De FitFlop sensatie

Ook de pers was enthousiast. Newsweek noemde de slippers een must voor de zomer, het Independent Newspaper omschreef de FiFlop schoenen miraculeus en Oprah Winfrey nam de FiFlop slippers als enige schoenen op in haar favoriete items voor de zomer 2008. Die zomer was FitFlop het meestgezochte woord op de Amerikaanse zoekmachitne van AOL.

Maar het allerbelangrijkste voor FitFlop was de Seal of Acceptance van de American Podiatric Medical Association. Deze officiƫle erkening van medische experts toont aan dat we hier met een wetenschappelijk onderbouwd concept te maken hebben.

Wetenschappelijk erkend


En de ontwikkeling van FitFlop schoenen is nog lang niet afgerond. Na de FitFlop sandalen en slippers volgde er laarzen, klompen en modieuze schoenen, en wandelschoenen, sportschoenen en leren laarzen worden momenteel ontwikkeld.

Kijk bij bovenstaande aanbevolen winkels elke FitFlop schoenen er momenteel in Nederland en BelgiĆ« beschikbaar zijn.

Zie ook: