Geox schoenen. Optimaal ademende schoenen

Geox schoenen zijn schoenen die bijzonder goed ademen. Met andere woorden, zweetvoeten of te warme voeten zal je in Geox schoenen niet snel hebben. Hoewel Geox schoenen geweldig goed doorluchten blijven onderzoekers continue bezig het systeem te perfectioneren.


Deze uitstekende eigenschap is niet het enige pluspunt aan Geox schoenen. Deze Italiaanse schoenen zien er ook nog eens heel sportief uit en ze zitten heerlijk licht en soepel.

 Er Zijn Geox schoenen voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Geox maakt alle soorten schoenen, veel sportief ogende schoenen, een soort sneakers, maar ook sandalen, hoge laarzen, knielaarzen, booties, bootschoenen, ballerina's, mocassins, slippers en zelfs pumps en damesschoenen met sleehakken. Voor alle soorten schoenen en laarzen kun je dus bij Geox terecht. Ideaal voor mensen die last hebben van zweetvoeten en op zoek zijn naar optimaal ademende schoenen.

15 wetenschappers werken bij Geox dagelijks aan het ontwikkelen van ademende systemen voor al deze schoenen. Hoewel Geox tot de bekendste schoenmerken behoort is dit Italiaanse schoenmerk relatief jong, Geox bestaat pas sinds 1995.