JB Martin schoenen. Stijlvolle damesschoenen

JB Martin is één van de grote Franse schoenmerken die via de grote internationale online schoenenwinkels steeds bekender wordt in Nederland.


JB Martin schoenen en laarzen heb je in talloze modellen, maar één overeenkomst hebben alle JB Martin schoenen. Het zijn allemaal damesschoenen. JB Martin is namelijk een echte specialist in mooie stijlvolle schoenen voor dames.

Maar dames kunnen werkelijk alles van hun gading bij JB Martin vinden. Tenminste, zolang het schoenen en laarzen betreft. Of je nu elegante damesschoenen zoekt voor een receptie, nette schoenen voor het werk, stoere schoenen voor een rockconcert of makkelijke schoenen voor een ontspannen avondje, JB Martin heeft de geschikte damesschoenen.

de schoenen van JB Martin Paris, zoals het merk ook wel eens genoemd wordt, zijn ook van hoge kwaliteit en met een prima draagcomfort. Niet voor niets is JB Martin in Frankrijk één van de belangrijkste schoenenmerken.

JB Martin Paris, sinds 1921
JB Martin heeft zijn naam te danken aan de Breton Jean-Baptiste Martin. Sinds 1921 bracht deze schoenmaker deze naam aan op de kinderschoenen die hij maakte. Een kinderschoenenmerk is JB Martin al lang niet meer. Wel een merk dat stijlvolle damesschoenen maakt.