Jonak schoenen en laarzen voor dames

Jonak schoenen zijn modieuze en stijlvolle schoenen voor dames. Deze mooie damesschoenen en laarzen zijn heel betaalbaar, en de keuze aan modellen is heel erg groot.


Jonak maakt namelijk zo'n beetje alle modellen schoenen en laarzen. Maar het Franse schoenmerk is wel helemaal gespecialiseerd in damesschoenen en dameslaarzen. Dat resulteert in veel stijlvolle en vrouwelijk ogende schoenen. Echte damesschoenen.


Er zijn vele schoenenfabrieken die niet onder eigen naam produceren maar de schoenen voor bekende modemerken maken. Jonak was na de oprichting in 1964 aanvankelijk ook zo'n schoenenfabriek. Pas in de loop der jaren ging Jonak, gevestigd in het art van Parijs, ook schoenen onder eigen naam maken. Deze schoenen sloegen aan, en Jonak ging meer en meer eigen Jonak schoenen maken.

Nu doet Jonak niets anders meer. Ieder seizoen presenteert Jonak zo'n 400 nieuwe modellen Jonak schoenen en Jonak laarzen en daarmee is het Franse schoenmerk één van de grote merken schoenen geworden. Het is echter nog steeds een familiebedrijf dat met liefde voor het vaak schoenen en laarzen ontwerpt en maakt. Het feit dat Jonak in het centrum van een metropool gevestigd is, is daarbij een groot voordeel. Zo begrijpen ze de stijl, wensen en eisen van de bewoners van een wereldstad en door goed om zich heen te kijken en te luisteren kan Jonak de schoenen maken die de bewoners van metropolen willen kopen en willen dragen.

Jonak schoenen en Jonak laarzen zijn heel betaalbaar. De prijs/kwaliteit van dit Franse merk is heel goed.