Little David schoenen voor kinderen


Little David is een Belgisch merk schoenen dat leuke en originele kinderschoenen maakt. Er zijn Little David schoenen voor jongens en voor meisjes. Er zijn Little David schoenen voor kinderen die net beginnen met lopen, maar ook voor kinderen in de basisschool-leeftijd. De stijl van Little David schoenen is hip en origineel.

Voordelig Little David schoenen kopen

Niet alleen in België, maar ook in Nederland zij de Little David schoenen voor meisjes en jongens volop te koop. Vooral online. We adviseren de onderstaande online schoenenwinkels voor als je Little Davis kinderschoenen zoekt. Deze winkels bieden de meeste keuze en hanteren de laagste prijzen.

Vrolijke schoenen

De prijs / kwaliteit verhouding van Little David schoenen en laarzen voor kinderen is heel erg goed. het assortiment originele kinderschoenen kent veel vrolijke modellen. Vooral de Little David meisjesschoenen kenmerken zich door vrolijke kleuren en minstens zo vrolijke details. Denk daarbij aan grappige stiksels en schattige bloempjes. Voor meisjes biedt Little David alle soorten kinderschoenen, zoals ballerina's, sneakers, laarzen, booties en sandalen, maar bijvoorbeeld ook pantoffels en waterschoenen.Op het gebied van Little David jongensschoenen verkoopt het merk vooral sterke, robuuste, stoere schoenen. Natuurlijk kent het assortiment van Little David veel klittenbandschoenen voor kinderen die hun veterdiploma nog niet behaald hebben.

Al in 1893 in België opgericht

Little David is een Belgisch merk, dat al in 1893 is opgericht, maar de Little David schoenen worden tegenwoordig vooral in Italië en Portugal gemaakt. Twee Europese toplanden op het gebied van het maken van mooie schoenen van hoge kwaliteit. Little David schoenen worden vooral gedragen door jongens en meisjes in België, Nederland en Duitsland.Het moederbedrijf van het schoenmerk Little David is Arwy uit Herentals. Arwy voert ook de andere  Belgische schoenmerken CKS en Kipling. Ook dat laatste merk staat bekend om zijn goede kinderschoenen.

Kijk voor de mooie Little David schoenen tegen een lage prijs in de bovenstaande online winkels.

Zie ook: Meer aanbiedingen beste kinderschoenen