Noë schoenen. Kleurrijke pumps en laarsjes


Noë schoenen zijn bijzonder kleurrijke pumps. De pumps van dit Belgische merk schoenen kennen weinig variatie in model, maar des te meer in kleur. De Noë pumps zijn in de meest uiteenlopende kleuren te koop, waaronder ook heel felle kleuren. Ook kleurrijke laarsjes zijn in de Noë te vinden.

Waar kun je Noë schoenen kopen?

Noë schoenen zijn moeilijk verkrijgbaar in Nederland. Maar wij hebben ze online voor je gevonden!  Kijk hier voor Noë schoenen in Nederland.

Informatie Noë schoenen

Het schoenmerk Noë is in 2008 door de Belg Luca Dereu opgericht. Dereu noemde zijn schoenen naar zijn dochter Noëmie. Noëme Dereu was toen 16 jaar oud, en was net bezig haar sneakers langzamerhand in te ruilen voor schoenen met hakken.


Noë mag dan een Belgisch merk schoenen zijn, de Noë pumps worden in Italië, Portugal en Brazilië gemaakt. De elegante pumps worden daar van het beste Italiaanse leer gemaakt. Dit is materiaal van de hoogste kwaliteit. Verder staan de Noë schoenen bekend om hun geweldig goede pasvorm. Het zijn pumps van hoge kwaliteit met een geweldige uitstraling.

Noë schoenen = kleur

Vooral de kleur is kenmerkend voor Noë pumps en andere Noë schoenen. Niet voor niets is "inspired by colors" het motto van het merk. Vergeet diamanten en dat soort versieringen, kleur is volgens dit Belgische schoenmerk wat vrouwen willen. Ze bieden hun schoenen in meer dan 88 verschillende kleuren aan!


Zoals ieder succesvol schoenenmerk slaat ook Noë zijn vleugels steeds meer uit naar andere modellen schoenen dan het model waarmee ze groot geworden zijn. Zo heeft Noë ook inmiddels laarzen, laarsjes en ballerina's in het assortiment, evenals tassen, sjaals en andere accessoires. Met kleur natuurlijk!

Voorlopig zal iedereen bij Noë schoenen echter nog aan de kleurrijke pumps denken die het merk groot hebben gemaakt.

Kijk voor alle Noë schoenen bij de bovenaan genoemde link voor Noë schoenen in Nederland.

Productselectie: Little Soho