Pantofola d`Oro schoenen

Pantofola d`Oro schoenen staan bekend om hun prachtige afwerking en hun geweldige draagcomfort. En mooi zijn Pantofola d`Oro ook! De naam van dit Italiaanse merk schoenen betekent Gouden Pantoffel, maar we hebben hier absoluut niet te maken met een schoenenfabriek die alleen pantoffels maakt.


Integendeel. Pantofola d`Oro heeft een groot en breed assortiment schoenen. Heel veel herenschoenen, maar Pantofola d`Oro maakt tegenwoordig ook schoenen voor dames, jongens en meisjes. Vooral de prachtige Pantofola d`Oro sneakers zijn popuair.
Informatie Pantofola d`Oro schoenen

De geschiedenis van Pantofola d`Oro schoenen gaat ver in de tijd terug. Het familiebedrijf van de familie Lazzarini dat verantwoordelijk is voor deze schoenen begon al in 1886 met hun schoenenfabriekje. De e merknaam Pantofola d`Oro werd toen echter nog niet gebruikt en ook waren de schoenen uit deze fabriek lange tijd niet zo bekend als ze nu zijn.De grote doorbraak van Pantofola d`Oro schoenen kwam onder leiding van de kleinzoon van de oprichter, Emidio Lazzarini. Pantofola d`Oro werd in de jaren 50 onder zijn beleid wereldwijd bekend om zijn soepele zachte sportschoenen. Sportschoenen waren in die tijd nog stug en oncomfortabel. Pantofola d`Oro bracht daar met zijn soepele sportschoenen verandering in. Emidio Lazzarini wist zijn Pantofola d`Oro voetbalschoenen ook te slijten aan de lokale voetbalclub Ascoli. Dit werd het begin van een lange periode waarin Pantofola d`Oro een belangrijke aanbieder van voetbalschoenen was, vooral in Italië. In Nederland zijn de Pantofola d`Oro voetbalschoenen minder bekend.Het merk begon toen snel te groeien, en Pantofola d`Oro is nog steeds één van de grote schoenmerken. Met name de sneakers en slippers van dit Italiaanse merk zijn erg populair. Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van Pantofola d`Oro schoenen voor alle prijzen en modellen.