Vagabond schoenen en laarzen

Vagabond schoenen zijn trendy schoenen voor dames en heren die niet alleen bekend zijn om hun hippe uiterlijk, maar ook om hun heerlijke draagcomfort.


Vagabond schoenen en laarzen zijn origineel, modern en soms best wel een beetje chic. Vagabond volgt trends zonder dat het de unieke eigen stijl van deze schoenen aantast.

Vagabond schoenen zijn ook goed betaalbaar. Kijk bij de aanbiedingen van Vagabond schoenen en laarzen. Om te zien wat de belangrijkste schoenenwinkels in Nederland aan Vagabond schoenen te bieden hebben. Vagabond laarzen en schoenen worden in Nederland en BelgiĆ« vooral via internet gekocht. Er zijn helaas niet zo veel reguliere schoenenwinkels die deze mooie schoenen voor dames en heren aanbieden.


Vagabond is een heel eigentijds merk dat aanspreekt. De schoenen zijn chic en urban tegelijk. Ook zijn de trendy Vagabond schoenen en laarzen heel betaalbaar. En dat is natuurlijk ook belangrijk!


Vagabond schoenen zijn er als damesschoenen en als herenschoenen, en in de meest uiteenlopende modellen. Er zijn Vagabond pumps, sneakers, sandalen, laarzen, booties,... noem maar op. En alles in de unieke Vagabond stijl.


Informatie Vagabond schoenen

Het schoenenmerk Vagabond werd in 1960 opgericht. Aanvankelijk was het een Italiaans merk schoenen, maar in 1994 verhuisde Vagabond naar Zweden. Daar betrok men een atelier waar alles beschikbaar was om zich creatief uit te leven. 
Met succes, want Vagabond is een groot en vernieuwend merk. Jaarlijks worden er meer dan 2 miljoen Vagabond schoenen verkocht in ruim 30 landen.