Van Beers schoenen. Nette maar goedkope herenschoenen

van beers schoenen

Van Beers schoenen zijn opvallend goedkope leren herenschoenen. Van Beers schoenen zijn nette schoenen om te zien. Deze herenschoenen zijn geschikt onder zowel een pak als casual kleding.

Goedkoop Van Beers schoenen kopen


Prijs en kwaliteit Van Beers schoenen

Van Beers schoenen mogen dan goedkope herenschoenen zijn. De prijs / kwaliteit van de leren Van Beers schoenen is erg goed. Van Beers is een merk schoenen dat vooral bekend is van de Scapino schoenenwinkels. Van Beers is het label waaronder Scapino zijn voordelige nette herenschoenen verkoopt.

van beers schoenen heren


Van Beers schoenen zijn nette leren schoenen die soms al ruim onder de vijftig euro worden aangeboden. Dat maakt van Beers schoenen tot wel heel goedkope leren herenschoenen. Maar de kwaliteit is opvallend hoog voor zulke goedkope schoenen. En Van Beers schoenen zien er prachtig en stijlvol uit. Kijk maar naar de foto's op deze pagina. Daar vind je enkele voorbeelden. Maat let op, dit is maar een deel van de grote collectie Van Beers schoenen voor heren.

Naast schoenen van leer maakt Van Beers ook mooie voordelige su├Ęde herenschoenen.

van beers herenschoenen

Veterschoenen, instappers, booties en andere herenschoenen

Van Beers schoenen zijn er als veterschoenen en instappers, maar er zijn ook mooie Van Beers booties voor heren.

van beers


Informatie Van Beers Schoenen Kaatsheuvel

Van Beers is een Nederlandse schoenfabrikant uit Kaatsheuvel. Deze plaats is tegenwoordig vooral bekend van de Efteling, maar in het verleden was Kaatsheuvel het hart van de Nederlandse schoenindurstrie. Deze streek kende heel veel schoenfabrieken.

Van Beers bestaat ruim 35 jaar en verzorgt niet alleen de nette herenschoenen voor Scapino maar ze maken ook schoenen en laarzen voor verenigingen en groepen zoals muziekkorpsen, theatergroepen, muziekbands, dansgroepen en zelfs carnavalsverenigingen en clowns. Verder maken ze ook handschoenen, andere lederwaren en panty's.

Het zijn echter de nette schoenen voor heren die van Van Beers een bekend schoenmerk in Nederland hebben gemaakt.

van beers schoenen

Wie nette geklede schoenen zoekt, maar daar niet veel geld voor wil betalen moet eens kijken bij de bovenstaande aanbiedingen van Van Beers schoenen.