ZOO laarzen. Waterdichte leren outdoor laarzen en rijlaarzen

Het merk schoenen ZOO is vooral bekend om zijn leren laarzen die goed bestand zijn tegen water en vuil. ZOO laarzen kunnen tegen de slechtste omstandigheden, het zijn echte outdoor laarzen.Naast de populaire ZOO Sunshine laarzen maakt Zoo nog meer goede laarzen en schoenen. Met name outdoorschoenen en outdoorlaarzen voor dames en heren.

TIP: ZOO laarzen koop je bij de aanbevolen winkels met ruiterlaarzen.

Zoo laarzen, geweldige outdoor laarzen

Maar de meest bekende ZOO schoenen zijn zonder twijfel de leren laarzen uit de ZOO Adventure serie. Deze leren outdoorlaarzen zijn geïmpregneerd en daardoor waterafstotend en vuilafstotend. Een speciaal membraan (Aquastop) tussen het leer en de voering zorgt er voor dat de laarzen wel ademen maar dat het water niet naar binnen kan. Hierdoor zijn deze leren laarzen volledig waterdicht! Ze hoeven niet te worden ingespoten voor bescherming.Ook de manier waarop bij ZOO laarzen de rubberen zool en het leer van de laars zelf aan elkaar zij gelijmd zorgt er voor dat ZOO laarzen volledig waterdicht zijn.

Gekleurde ZOO Sunshine laarzen

Een leuke serie wordt gevormd door de de ZOO Sunshine laarzen. Deze Zoo outdoor laarzen zijn net zo comfortabel, waterdicht en goed van kwaliteit als de andere Zoo outdoor laarzen,maar de ZOO Sunshine laarzen vallen op door hun unieke en vrolijke kleuren en kleurcombinaties.


Outdoor laarzen geschikt voor steunzolen

ZOO voorziet de Sunshine laarzen en andere schoenen en laarzen van dit merk van uitneembare binnenzolen. Zo kun je je eigen steunzolen in deze laarzen gebruiken, en bij sommige modellen wordt ook een tweede set dikke binnenzolen meegeleverd. Op deze manier kun je de laarzen naar je eigen voet optimaliseren.

Kwaliteit ZOO schoenen en laarzen

Alle Sunshine schoenen en laarzen zijn van hoge kwaliteit, innovatief en gemaakt met een origineel design. Ze zijn van binnen en buiten van leer en geschikt voor zowel casual gebruik als meer nettere gelegenheden. 

Ook lopen ZOO laarzen en schoenen heerlijk.

Zoo rijlaarzen

Zoo laarzen zijn vooral populair in de ruitersport. Zoo laarzen worden vaak als rijlaarzen gebruikt. De beste Zoo rijlaarzen zijn te koop bij gespecialiseerde winkels voor de ruitersport.Kijk bij de bovenin genoemde aanbiedingen voor ZOO laarzen en Zoo schoenen tegen een heel aantrekkelijke prijs.