De beste slippers merken


Slippers zijn populaire zomerschoenen. Maar er is veel verschil in de kwaliteit van slippers. Daarom kijken we hier naar de beste slippers van de beste merken.

Wil je liever een totaaloverzicht van alle goede slippers? Kijk dan bij de aanbiedingen van slippers.

Havaianas
De Braziliaanse Havaianas slippers zijn de meest hippe teenslippers van dit moment. Havaianas slippers zijn in een ontelbaar aantal kleuren en kleurcombinaties te koop. Het gebruikte rubber (van geheime samenstelling) is van zeer hoge kwaliteit.

Birkenstock
De Birkenstock slippers zijn bijzonder populaire slippers. Dit komt vooral door het bijzondere comfortabele voetbed waardoor de slippers heerlijk zitten en je er de hele dag op kunt lopen.

Reef
Reef is een bekend surfmerk uit Californië dat teenslippers van hoge kwaliteit maakt met een zachte geweven voetband. Er zijn Reef slippers met een zool van kunststof maar ook met een rubberen voetbed.

O'Neill
Ook O'Neill slippers vinden hun oorsprong in de surfwereld. O'Neill slippers zitten heel comfortabel.  Je kunt ze probleemloos de hele dag dragen.

Ipanema
Evenals Havaianas zijn Ipanema slippers Brazilaanse slippers van zeer hoge kwaliteit en erg hip. Ipanema slippers lopen heerlijk en zien er hip, vrolijk en mooi uit.

Amazonas
Ecologische slippers uit Brazilië. Amazonas slippers zijn op een natuurvriendelijke manier gemaakt van gerecycled rubber en zijn biologisch afbreekbaar. Kortom teenslippers die heel goed voor de natuur en de leefomgeving zijn. Bovendien zien Amazonas er heel hip uit en zijn het fijne slippers om te dragen.

Kipling
Kipling maakt heel mooie kinderslippers die heel goed en gezond zijn voor kindervoeten. Kipling slippers zijn zowel verantwoord als mooi en hip.

Flip Flop
Flip Flop slippers zijn de enige echte teenslippers. Deze flipflops kwamen eind jaren 90 voor het eerst op de markt en zijn nu niet meer weg te denken van het strand of bij het zwembad.

FitFlop
FlitFlop slippers zijn bijzonder gezonde slippers. Deze wetenschappelijk ontwikkelde slippers helpen niet alleen lichamelijke klachten tegen te gaan, maar ze verhelpen ze ook.

Roxy
Het Australische outdoor-modemerk Roxy is een volle dochter van Quicksilver. Roxy slippers zijn mooie betaalbare damesslippers van hoge kwaliteit.

Lazamani
Lazamani slippers zijn sierlijk damesslippers die gemaakt zijn van mooie materialen als leer en suede. De slippers zijn mooi afgewerkt en vaak voorzien van details als kraaltjes, een gesp of een stoffen bloem.

Papillio
Papillio slippers hebben dezelfde voordelen als Birkenstocks. Papillio is namelijk een Birkenstock-dochter en de slippers gebruiken het beroemde Birkenstock-voetbed. Het design van de
Papillio slippers is hipper en exclusiever dan dat van de Birkenstocks.

Betula
Betula is evenals het eerder genoemde Papillio een dochter van Birkenstock. Ook de Betula slippers maken gebruik van het beroemde een veel geroemde voetbed van de Birkenstocks.

Holster
Het Australische Holster is wereldwijd marktleider op het gebied van 'jelly slippers', maar Holster slippers zijn pas sinds kort in Nederland officieel te koop. Holster slippers zijn opvallende damesslippers met veel mooie details zoals Swarovski diamantjes.

Ella Cruiz
Ella Cruiz slippers zijn vrolijke kleurige damesslippers. Zomerse slippers met veel kralen, frutseltjes en heel veel kleur.

Tkees
Teenslippers van hoge kwaliteit voor dames. Met een lederen voetbed en een voetbed van rubber. Veel mooie kleuren en prints. Tkees teenslippers komen uit Canada.

Rapisardi
Rapisardi zijn heel mooie en chique handgemaakte slippers uit Toscane. Een aanrader voor wie elegante slippers zoekt.

Grendha
Ook de Amerikaans/Braziliaanse slippers van Grendha zijn heel bijzondere slippers. En dan bedoelen we bijzonder modieuze slippers. Grendha slippers hebben een geheel eigen stijl. Ze zijn er voor dames en meisjes.