De beste ballerina's merken

Ballerina's zijn populaire damesschoenen. Vooral in de zomer worden ballerina's heel veel gedragen. Het zijn sierlijk schoentjes die heerlijk zitten. Ze zijn licht en zacht. Ballerina's kun je daarom de hele dag op een plezierige manier dragen.

Ballerina's kom je tegen in vele kleuren en designs. ook de vorm kan iets afwijken, al hebben ballerina's een heel eigen model. Hier kijken we naar de beste merken die goede betaalbare ballerina's maken.

Kijk ook eens in het  overzicht aanbiedingen van ballerina's van alle merken. Dit overzicht is op merk te doorzoeken.

Hieronder vind je een overzicht van goede merken schoenen die ballerina's maken. Klik om de naam van het merk voor meer informatie over het schoenmerk en aanbiedingen van ballerina's en andere schoenen.

Si
Si is een Spaans merk schoenen dat zomerse ballerina's maakt. Si ballerina's zijn vrolijk en kleurrijk. Er zijn Si suede ballerina's en Si leren ballerina's.

Tommy Hilfiger
Het bekende modemerk Tommy Hilfiger heeft prachtige ballerina's in het assortiment. Stijlvol en van hoge kwaliteit. Precies wat je van Tommy Hilfiger mag verwachten.

Fred de la Bretoniere
Het Nederlandse schoenenmerk Fred de la Bretoniere heeft prachtige leren en suede ballerina's in het assortiment. Stijlvol en van hoge kwaliteit.

Cypres
Op zoek naar heel kleurige ballerina's? Kijk dan vooral eens naar de modellen van Cypres. Veel felgekleurde ballerina's. Heel vrolijk en zomers. En ook heel betaalbaar.

Paoliballerina
Mooie ballerina's van een echte specialist. Paoliballerina maakt ballerina's in vele kleuren en stijlen. Al deze ballerina's zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van leer, aan te passen aan de vorm van de voet, en voorzien van een klein hakje voor een beter loopcomfort.

Gabor
Bij Gabor kun je vooral terecht voor mooie klassieke ballerina's. Maar het Duitse merk heeft ook diverse vernieuwende modellen.

Esprit
Esprit heeft een groot assortiment hippe ballerina's. je ziet bij Esprit ballerina's veel originele prints en leuke details.

Hassia
Hassia heeft zowel heel kleurige ballerina's als meer zakelijke modellen met minder uitgesproken kleuren in het assortiment. Hassia ballerina's zijn van zeer hoge kwaliteit.

Replay
Replay maakt heel betaalbare ballerina's van hoge kwaliteit. Veel kleurige en opvallende designs, maar ook minder uitgesproken zomerschoenen.

Dockers by Gerli
Dockers is ooit begonnen als maker van schoenen voor havenwerkers. Bij zo'n schoenenmerk verwacht je niet direct ballerina's. Dockers bewijst met zijn ballerina's dan ook dat dit soort schoenen best stoer kan zijn.

Guess
Het trendy Amerikaanse schoenenmerk Guess maakt hele mooie hippe ballerina's. Soms zijn het echte kunstwerkjes voor aan je voeten.