Pumps worden door honderden schoenmerken gemaakt, maar lang niet al deze pumps zijn even mooi of even goed van kwaliteit.
Daarom kijken we hier wat er aan mooie pumps te koop is, en informeren we je over de schoenmerken die de leukste, interessantste, mooiste en beste pumps maken.

Alle pumps, alle winkels

Eerst kijken we wat er bij de Nederlandse winkels allemaal online aan mooie pumps te koop os.

Pumps zijn de meest klassieke damesschoenen. Dit model schoen wordt gekenmerkt door een  voetontsluitende vorm die de voetwreef vrij laat. Mooie pumps zijn elegant van vorm. Je hebt pumps met verschillende soorten hakken.

Deze kunnen we ruwweg onderverdelen in naaldhakken (stiletto’s), blokhakken en sleehakken. De vorm en de hoogte van de hak bepalen grotendeels de stijl van de pumps.

Wat zijn de beste pumps merken?

Dit zijn merken waar je vooral eens naar moet kijken als je nieuwe pumps zoekt. Dit zijn de beste pumps. Mooie pumps van hoge kwaliteit.

Peter Kaiser pumps

Peter Kaiser brengt jaarlijks meer dan 300 modellen schoenen uit. Hieronder bevinden zich heel veel pumps. Peter Kaiser pumps worden wel de beste pumps ter wereld genoemd.

De keuze uit Peter Kaiser pumps is bijzonder groot, hoewel het Duitse schoenenmerk ook andere mooie vrouwelijke damesschoenen en dameslaarzen maakt zijn pumps het belangrijkste model schoen voor Peter Kaiser.

Guess pumps

Guess is een Amerikaans merk schoenen dat bekend staat om zijn originele damesschoenen. In het assortiment Guess schoenen bevinden zich veel mooie en soms heel bijzondere pumps.

Guess is een merk schoenen dat bekend staat om zijn eigenzinnige ontwerpen. Deze stijl vind je ook in de Guess pumps terug. Een topmerk voor trendy pumps.

Di Lauro pumps

Di Lauro is één van de vele Italiaanse producenten van damesschoenen, maar dan wel één van de allerbeste makers van damesschoenen en dameslaarzen in Italië.

Di Lauro pumps maken een belangrijk deel uit van de collectie Di Lauro schoenen. Di Lauro pumps zijn stijlvolle Italiaanse pumps gemaakt van de beste materialen zoals leer en suède.

Unisa pumps

Unisa is een echte specialist in damesschoenen. Unisa weet telkens weer te verrassen met originele schoenen. Natuurlijk bevinden zich in deze collectie modieuze dameschoenen ook heel mooie pumps.

Unisa pumps zijn trendy en mooi en zitten ook nog eens heerlijk. Zoek je goed zittende comfortabele pumps, kijk dan vooral eens naar Unisa pumps.

Michael Kors pumps

Michael Kors pumps zijn heel modieuze luxe damesschoenen. Michael Kors is een trendsettend merk dat echte design pumps maakt. Trendy pumps met een uniek uiterlijk. Pumps die zich echt onderscheiden van de pumps van andere merken.

Kijk maar bij de onderstaande aanbiedingen van Michael Kors schoenen.

Chie Mihara pumps

Een andere merk voor de beste pumps is Chie Mihara uit Spanje. Chie Mihara pumps zijn prachtige designschoenen die ook nog eens comfortabel zitten.

Deze Spaanse pumps zijn van hoge kwaliteit en hebben een geweldige pasvorm hebben.

Chie Mihara pumps zijn trendy pumps met een origineel design en een comfortabele pasvorm.

Noë pumps

De beste pumps van België. Hoewel Noë tegenwoordig ook andere soorten damesschoenen maakt zoals ballerina’s, laarzen en laarsjes, is het Belgische schoenenmerk Noë als specialist in pumps begonnen.

Noë pumps behoren dan ook tot de beste pumps die je kunt kopen. Pumps van zeer goede kwaliteit. Maar waar Noë ook in uitblinkt is in de vele kleuren waarin je deze beste pumps kunt kopen.

S.Oliver pumps

Ook het bekende Duitse modemerk S.Oliver heeft mooie en comfortabele pumps. Deze S.Oliver pumps mogen gerust tot de beste pumps gerekend worden.

S.Oliver schoenen zijn kwalitatief heel goede damesschoenen gericht op modebewuste trendy vrouwen. S.Oliver pumps zijn dan ook heel modieus en trendy om te zien.

Vagabond pumps

Vagabond schoenen zijn Zweedse schoenen met een geheel eigen stijl. Vagabond is een vernieuwend merk dat ook heel mooie pumps maakt.

Vagabond schoenen zijn chic en urban tegelijk, en deze schoenen zijn ook heel betaalbaar. Dat geldt ook voor de mooie Vagabond pumps dat dit merk maakt.

Cafe Noir pumps

Cafe Noir pumps zijn trendy pumps die met veel fantasie zijn ontworpen. Ook worden er vaak barokke versieringen aan de pumps toegevoegd. Dit maakt Cafe Noir schoenen modieuzer dan de meeste andere pumps.

Door de unieke ontwerpen mogen Café Noir pumps beslist tot de beste pumps gerekend worden.

Desigual pumps

De Desigual pumps zijn net zo kleurrijk als alle andere mode van dit unieke Spaanse modemerk. Wie opvallende en heel kleurige pumps zoekt moet vooral eens naar de pumps van Desigual kijken.

Deze Desigual pumps zijn zo eigenzinnig en kleurrijk als we van dit modemerk gewend zijn, maar ook plezierig en comfortabel om te dragen.

Via Vai pumps

Via Vai is één van de belangrijkste merken voor vrouwenschoenen. Daar horen natuurlijk ook mooie pumps bij, en die heeft Via Vai dan ook volop in het assortiment.

Deze Via Vai pumps worden tot de beste pumps gerekend. Deze damesschoenen zijn mooi, modieus, trendy, aangenaam om te dragen, en ook nog eens goed van kwaliteit. Wat wil je nog meer!

Ash pumps

Ash schoenen hebben een eigenwijze vintage uitstraling. Dat geldt ook voor veel Ash pumps. Een leuk merk voor wie originele pumps zoekt. Het beste merk voor vintage pumps.

Alberto Fermani pumps

Alberto Fermani pumps zijn echte Italiaanse pumps. Ook deze damesschoenen behoren tot de beste pumps.

Alberto Fermani pumps zijn stijlvol, elegant, van hoge kwaliteit en bovenal heel erg vrouwelijk. Een aanrader als je op zoek bent naar mooie pumps.

Irregular Choice pumps

Als je pumps zoekt die er anders dan gebruikelijk uitzien moet je vooral eens kijken naar Irregular Choise pumps.

Deze pumps zijn bijzonder onderscheidend. Niet zozeer door de vorm als wel door de kleuren en prints. Kortom, door de uitstraling van deze pumps. Die is uniek en behoorlijk extravagant. Heel veel kleur, knallende prints en uitbundige versieringen.

Maak vooral eens kennis met Irregular Chiose pumps.

Zie ook: Pumps tips
Onderwerp:
Op bovenstaande pagina vind je de beste pumps merken, en aanbiedingen pumps bij de beste online verkooppunten in Nederland van deze beste pumps.