Guess schoenen en laarzen. Wie durft?

Guess is een groot internationaal modemerk dat modieuze en originele schoenen en laarzen op de markt brengt. Guess heeft een breed assortiment prachtige schoenen voor dames, heren, jongeren en kinderen.


Guess schoenen zijn Amerikaanse schoenen, maar dat zou je niet altijd meteen zeggen. Guess mixed namelijk de Europese en Amerikaanse schoenenstijlen tot een eigen unieke stijl.

Deze stijl is origineel en soms best extravagant. Niet iedereen durft daarom Guess schoenen te dragen. Jammer, want hoewel soms gewaagd zijn Guess schoenen prachtige schoenen, van hoge kwaliteit.


De meeste Guess schoenen zijn damesschoenen, maar er is ook een beperkter assortiment aan Guess schoenen voor heren, jongens en kinderen. Voor wat betreft de Guess damesschoenen heb je de keuze uit alle modellen schoenen, van sportieve sneakers tot heel elegante pumps, van zomerse sandalen tot rubberen regenlaarzen.

Maar de meest populaire Guess schoenen zijn toch wel de vele sierlijke damesschoenen die het merk maakt. Pumps en sandalen die prachtig staan onder een leuk jurkje of een andere mooie outfit.