Guess schoenen en laarzen

Guess is een groot internationaal modemerk dat modieuze en originele schoenen en laarzen op de markt brengt. Guess heeft een breed assortiment prachtige schoenen voor dames, heren, jongeren en kinderen.


Guess schoenen zijn Amerikaanse schoenen, maar dat zou je niet altijd meteen zeggen. Guess mixed namelijk de Europese en Amerikaanse schoenenstijlen tot een eigen unieke stijl.

Deze stijl is origineel en soms best extravagant. Maar Guess maakt, vooral de laatste tijd, ook wat minder opvallende schoenen.

Hier koop je voordelig online Guess schoenen

Guess schoenen kunnen best prijzig zijn. Gelukkig zijn er vaak mooie aanbiedingen te vinden. Wil je voordelig Guess schoenen, laarzen, tassen of andere mode kopen? Kijk dan vooral eens naar de beste winkels voor Guess schoenen hier onder:

Ook voor mannen en jongens

De meeste Guess schoenen zijn damesschoenen, maar er is ook een beperkter assortiment aan Guess schoenen voor heren, jongens en kinderen. Voor wat betreft de Guess damesschoenen heb je de keuze uit alle modellen schoenen, van sportieve sneakers tot heel elegante pumps, van zomerse sandalen tot rubberen regenlaarzen.


Maar met de nadruk op modieuze damesschoenen

Maar de meest populaire Guess schoenen zijn toch wel de vele sierlijke damesschoenen die het merk maakt. Pumps en sandalen die prachtig staan onder een leuk jurkje of een andere mooie outfit.

Guess schoenen en andere Guess mode staat naast het mooie en originele design ook bekend om de bijzonder goede kwaliteit.

Informatie Guess

In de jaren 70 werd Guess in Frankrijk opgericht door de in Marokko geboren Marciano broers. In die begindagen van Guess een bescheiden jeans-merk dat via eigen winkels verkocht werd. In 1981 verhuisde Guess naar Amerika. Door de mix van  Amerikaanse jeans en de Europese stijlen werden de Guess jeans in korte tijd zeer populair.

Guess heeft in belangrijke mate bijgedragen aan de rol van jeans als fashion-item. Zo bedachten ze de stonewash techniek en ontwikkelde ze jeans met ritsen bij de enkels.

De Guess schoenen kwamen pas later. Naast jeans en schoenen maakt Guess ook andere kleding, parfums, tassen, sieraden en horloges.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels voor alle Guess schoenen tegen aantrekkelijke prijzen.