Papillio slippers, extra hippe Birkenstocks

Papillio slippers kun je zien als extra hippe Birkenstocks. Papillio is namelijk een dochterbedrijf van Birkenstock dat eveneens slippers en sandalen maakt.


Papillio leent het veel geroemde voetbed van Birckenstock en maakt daar schoenen omheen die hipper en exclusiever zijn dan de meeste slippers van haar moederbedrijf. Dus slippers met dezelfde kwaliteit maar een hipper design.


Papillio werkt nog steeds nauw samen met Birkenstock en maakt gebruik van Birckenstock voetbedden. De Papillio slippers en sandalen zijn een ideale mix van design en functionaliteit. De zomerschoenen zien er fantastisch uit en ze zijn ook nog eens heel goed voor je voet. Het voetbed is gedeeltelijk gemaakt van latexschuim wat heerlijk zacht aanvoelt. Papillio slippers worden vaak gedragen door mensen met reuma of diabetes, en door mensen die om een andere reden zeer gevoelige voeten hebben. Maar ook dames met gezonde voeten dragen heel graag Papillio schoenen, gewoon omdat ze zo lekker zitten en er prachtig uitzien.

De loopzool van Birkenstocks en Papillio schoenen bestaan uit vijf 5 verschillende lagen, velours (ademend en vochtopnemend), jute, kurk-latex, weer jute en een flexibele EVA-loopzool. Papillo maakt op deze zool een prachtige slipper. Met exclusieve hippe designs en vrolijke kleuren. Zoek je hippe Birkenstocks? Kijk dan vooral eens naar Papillo slippers.

Meer van deze schoenen
Meer slippers in deze stijl en met dit geweldige voetbed kun je natuurlijk vinden bij Birkenstock, maar ook bij Betula.