Sanita klompen en schoenen

Sanita is een merk schoenen dat vooral bekend staat om zijn klompen. Geen Oud Hollandse klompen maar moderne leren clogs.


Sanita klompen hebben wel als overeenkomst met houten klompen dat ze in tal van kleuren beschikbaar zijn. Je hebt effen Sanita klompen en tal van kleuren en klompen met bonte motieven.


Sanita klompen heb je in een hele reeks verschillende modellen. Soms zijn de verschillen aan het model nauwelijks te zien, andere verschillen vallen meer op. Zo heb je Sanita klompen met en zonder verstelbaar riempje en met open hiel of gesloten hiel. Het meest opvallend is echter het brede scala aan kleuren en motieven. Soms ingetogen, soms bont en opvallend.


Sanita klompen combineren de gezonde eigenschappen van een gezondheidsklomp (een klomp die is voorzien van een binnenzool die is gevormd naar de vorm van de voet) met de voordelen van een gewone schoen. Sanita klompen hebben een heel soepele buigzame zool en ze maken geen kabaal tijdens het lopen. Ook zijn deze moderne klompen anti-slip en zijn ze goed bestand tegen veelvuldig gebruik, buigen en lopen.

Het assortiment aan Sanita schoenen blijft niet beperkt tot klompen alleen. Naast de clogs heeft Sanita muiltjes, sandalen, laarsjes, laarzen, pumps en andere schoenen. Er zijn Sanita schoenen en klompen voor vrouwen en mannen.


Hoewel de naam Sanita een Italiaans merk schoenen doet vermoeden betreft het een Deens merk. Scandinaviƫ is de grootste afzetmarkt voor Sanita schoenen en klompen, maar ze zijn ook verkrijgbaar in tientallen andere landen waaronder Nederland en Belgiƫ.

Kijk hier voor voorbeelden en prijzen