Schoenen met lichtjes voor jongens en meisjes

De nieuwste trend bij kinderschoenen is dat er als decoratie echt werkende lampjes in de schoenen worden aangebracht.


Onder andere bij sneakers voor kinderen van Geox, Lelly Kelly en Skechers kom je deze lichtjes tegen. Het Nederlandse schoenmerk Celestial is zelfs gespecialiseerd in schoenen met lichtjes. Voor jongens en meisjes, maar ook voor volwassenen.

Voor wat betreft de kinderschoenen met lichtjes gaat het om zowel meisjesschoenen als jongensschoenen met lichtjes. De lampjes kunnen op verschillende plekken zijn aangebracht. In de punt van de zool of de neus van de schoen, maar ook onder de hiel. De knipperende lampjes geven een schoenen een heel vrolijke uitstraling en kinderen, zowel jongens als meisjes, zijn dol op schoenen met lichtjes.


Kleuren zelf instellen

Bij veel van deze schoenen, zoals bijvoorbeeld die van Celestial, kunnen de kinderen zelf via een knopje de kleur en het lichtpatroon selecteren. Ze kunnen de lampjes bijvoorbeeld laten knipperen, maar ook continue laten branden.

Goede kinderschoenen met lichtjes

Als je kiest voor een merk als Geox of Skechers heb je bovendien sterke, goede en verantwoorde kinderschoenen. Dit zijn merken die heel gezonde en goede kinderschoenen maken. Kijk hier voor een overzicht van goede kinderschoenen met lichtjes.