Brunotti schoenen en slippers voor heren, dames en kinderen

Brunotti is een internationaal lifestyle merk uit Nederland dat ook de surfwereld is voortgekomen. Tegenwoordig is het een breed modemerk dat veel casual kleding en sportkleding maakt, maar vooral is gespecialiseerd in de wintersport en kleding en accessoires voor op het strand.Brunotti schoenen behoren grotendeels tot de laatste categorie. Brunotti heeft heel veel teenslippers voor op het strand en bij het zwembad. Maar er zijn ook mooie Brunotti sneakers, booties en andere casual schoenen voor mannen en vrouwen.


Kijk hier voor aanbiedingen van Brunotti schoenen

Dat schoenen bij Brunotti een belangrijke rol spelen blijkt wel uit het feit dat het merk een eigen label voor schoenen heeft, Brunotti Footwear. Onder deze naam worden de Brunotti schoenen verkocht in vele modellen voor heren, dames, jongens en meisjes. Slippers natuurlijk, maar ook sandalen, sneakers, booties, laarzen, stijlvolle damesschoenen en veterschoenen. Het aanbod aan Brunotti schoenen wordt steeds groter en breder al nemen de teenslippers nog wel steeds een meer dan belangrijke plek in het assortiment in.Geschiedenis van Brunotti
In 1979 begint de Italiaanse professionele windsurfer Claudio Brunotti op 23-jarige leeftijd in Scheveningen een atelier waar hij zijn eigen windsurfboards ontwikkelt en maakt. De succesvolle windsurfer (Brunotti wint world cup wedstrijden) verkoopt steeds meer boards en begint ook T-shirts te ontwerpen. Later komt daar steeds meer kleding bij.

In 1997 verkoopt Brunotti zijn bedrijf en gaat terug naar Italiƫ. Onder de nieuwe eigenaren groeit Brunotti uit tot een groot internationaal merk dat naast surfboards en kleding ook schoenen, tassen, zonnebrillen en vele andere accessoires maakt. Naast de zomersporten wordt de wintersport steeds belangrijker voor Brunotti.

Tegenwoordig is Brunotti gevestigd in Amersfoort.