Daniel Hechter schoenen en laarzen

Daniel Hechter schoenen zijn Franse designerschoenen die heel goed te betalen zijn. Het merk schoenen is in 1962 opgericht door Daniel Hechter die naam had gemaakt als de kledingontwerper van Brigitte Bardot.


Daniel Hechter maakt schoenen voor zowel dames als heren. De stijl van Daniel Hechter schoenen is casual en sportief, maar ook stijlvol. Ze kunnen heel goed zakelijk gedragen worden.


Kijk hier voor aanbiedingen van Daniel Hechter schoenen

Zowel casual schoenen als nette schoenen

Daniel Hechter maakt verschillende lijnen schoenen. Veel schoenen zijn casual. Voor heren zijn er bijvoorbeeld sportieve bootschoenen, relaxte instappers en sportieve lage schoenen. Maar er zijn ook heel nette Daniel Hechter schoenen die je onder een zakenkostuum kunt dragen. Voor wat betreft de damesschoenen heeft Daniel Hechter vooral naam gemaakt met zomerschoenen als ballerina's, sandalen en clogs, maar ook met elegante laarzen voor minder warm weer.

De materialen die Daniel Hechter voor zijn schoenen gebruikt zijn heel divers, maar of het nu suede, leer of textiel betreft, de gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit.

Daniel Hechter schoenen
Land: Frankrijk
Bestaat sinds: 1962
Belangrijkste modellen schoenen: Zomerschoenen en laarzen
Vaak gemaakte spelfout: Daniel Hegter
Daniel Hechter maakt ook: Kleding en modeaccessoires