Beste booties heren

Booties voor heren zijn mooie stoere herenschoenen. Een paar stoere boots staat prachtig onder casual kleding. En heren hebben tegenwoordig veel keuze uit mooie booties.


Een bootie kun je omschrijven als een schoen die tussen een veterschoen en een laars inzit. Je zou ze hoge schoen of lage laars kunnen noemen. Lage laarsjes voor heren. Wij kijken hier naar de beste merken booties voor heren.


Alle booties voor heren

Het is ondoenlijk om alle goede schoenmerken op te sommen die heren-booties maken. Hieronder daarom alleen de beste en meest populaire merken. Kijk voor meer mooie booties voor heren bij het overzicht booties heren. Daar vind je circa 4.500 herenbooties met goede selectiemogelijkheden om je ideale booties tegen de laagste prijs te vinden.

Beste booties heren (merken)

Timberland
Timberland is een echte aanrader voor wie stoere booties voor heren zoekt. Timberland maakt veel booties. Niet verwonderlijk want booties passen helemaal bij de sportieve eigenschappen van Timberland.

Blackstone
Het Nederlandse Blackstone is een andere grote en populaire leverancier van booties voor heren. Het zijn prachtige stoere booties voor mannen van hoge kwaliteit.

Bjorn Borg
Het Zweedse Bjorn Borg maakt prachtige booties voor heren. Het zijn stoere boots van hoge kwaliteit.

Clarks
Het Britse Clarks is een groot merk schoenen waarbij je terecht kan voor alle soorten herenschoenen. Ook op het gebied van herenboots hebben ze een een heel mooie collectie. Bij Clarks vinden we booties die meer netjes dan stoer zijn. Leren boots maar ook suede boots die met leer gevoerd zijn en zijn voorzien van een crêpe zool.  

Panama Jack
Panama Jack is een stoer merk in outdoor schoenen dat prachtige booties maakt. Zoals je van een outdoormerk mag verwachten zijn deze zeer sterk en bieden ze veel loopcomfort. Panama Jack booties zien er echter ook opvallend modieus uit.

Yellow Cab
Yellow Cab is een merk waar je uitstekend terecht kunt voor een mooie heren-booty. Ze hebben prachtige veterbooties en hoge sneakerbooties.

Replay
Het aanbod aan Replay booties voor heren is niet eens zo heel groot, maar Replay een bijzonder populair merk is als het op herenbooties aankomt. Dat is niet zo vreemd als je de sportieve stoere Replay herenbooties ziet.

Bullboxer
Stoere herenboots passen helemaal bij Bullboxer. Dit merk schoenen heeft dan ook mooie stoere boots in de collectie.

Foto: Timberland booties heren

Onderwerpen:
Laarsjes heren, booties heren, lage laarzen heren, herenlaarsjes.

Productselectie: Bol.com