Dolfie schoenen. Hippe damesschoenen

Als er één merk hippe opvallende schoenen maakt is het het Spaanse Dolfie wel. Dolfie schoenen zijn vrolijk gekleurde damesschoenen met vaak opmerkelijke prints, lange veters en leuke versierselen.


Maar Dolfie schoenen zijn ook kwalitatief zeer goede damesschoenen die in Europa worden gemaakt van de beste Italiaanse leersoorten en andere topmaterialen.

Kijk hier voor aanbiedingen van Dolfie schoenen

Dolfie is in het Spaanse Barcelona opgericht door een groep jonge ontwerpers die schoenen in een geheel nieuwe stijl wilde maken. Daarvoor mixte ze tal van stijlen tot bijzonder hippe schoenen.

Dolfie schoenen zijn in Nederland die niet makkelijk te vinden. Maar gelukkig is er internet. Via de aanbiedingen hierboven vind je leuke Dolfie schoenen die online worden aangeboden door erkende Nederlandse schoenenwinkels.

Het gaat daarbij om verschillende soorten Dolfie schoenen zoals instappers, veterschoenen, booties en enkellaarzen. Het Spaanse merk biedt namelijk een breed assortiment aan damesschoenen. Maar welk model ook, het zijn altijd hippe opvallende schoenen van uitstekende kwaliteit.