Keep schoenen. Sneakers voor vrouwen (en mannen)

Keep schoenen zijn sneakers die hip zijn in hun eenvoud. het Amerikaanse Keep is ooit begonnen als producent van damessneakers maar tegenwoordig worden er met veel succes ook Keep sneakers voor mannen op de markt gebracht.


De Keep sneakers voor dames vallen vooral op door hun kleurige en vrolijke designs. De unieke uitstraling van deze damessneakers was ooit de reden dan oprichtster Uma Kim met het maken van Keep sneakers begon.


Uma Kim was een power girl uit Californië die aan skateboarden deed en in een band speelde. Hoewel ze vaak omringt was door mannen en graag op sneakers liep wilde ze graag een paar vrouwelijke sneakers aan haar voeten. Het ergerde haar dat deze niet te vinden waren. Alle damessneakers in die tijd waren niet of nauwelijks van sneakers voor heren te onderscheiden. Of het waren juist prinsessenschoenen met veel roze en frutseltjes.

Dit was voor haar de aanleiding om het schoenenmerk Keep op te richten. Haar Keep schoenen waren eenvoudige sneakers van lichte stof die echter opvallend kleurrijk en origineel van design waren. Echte sneakers voor vrouwen. De Keep sneakers waren geboren!


Er volgde een opmars die niet meer te stoppen lijkt. Na Amerika veroverde de Keep sneakers ook Europa. En naast damessneakers ging Uma Kim zowaar ook sneakers voor heren maken. De Keep herensneakers zijn net zo licht en plezierig om te dragen als de sneakers voor dames, maar de kleuren zijn minder uitbundig, mannelijker!

De volgende markt waar Keep zich op gaat richten is die van de kindersneakers. 

Keep schoenen
Land: USA
Sinds: 2006
Soort schoenen: Sneakers