Patrizia Pepe schoenen en laarzen. Elegant en glamoureus

Patrizia Pepe is een trendy Italiaans modemerk dat naast kleding en tassen ook prachtige schoenen in de collectie heeft. Het betreft vooral damesschoenen maar er komen de laatste jaren steeds meer Patrizia Pepe herenschoenen en Patrizia Pepe meisjesschoenen op de markt. Hiervoor wordt steeds vaker de merknaam Patrizia gebruikt.De collectie damesschoenen bestaat vooral uit pumps, sandalen en laarzen. Ook voor meisjes is er een ruimte keuze uit Patrizia schoenen. Voor meisjes zijn er leuke sneakers, laarsjes, pantoffels en ballerina's. Voor heren heeft Patrizia Pepe een klein maar mooi aanbod aan schoenen die zowel stoer als sportief zijn.

De schoenen, laarzen en andere mode van Parizia Pepe zijn vormgegeven in een verfijnde elegante vorm. De damesschoenen en laarzen van het Italiaanse merk zijn heel glamoreus en vrouwelijk, de herenschoenen zijn sportief en smaakvol.  


In 1993 begonnen de Italiaanse ontwerpers Patrizia Bambi and Claudio Orrea in Florence het luxe damesmode label Patrizia Pepe. Onder dit label begonnen ze een steeds bredere collectie mode te produceren.  Patrizia Pepe mode is elegant en vrouwelijk. Luxe materialen en originele details kom je veel tegen bij dit kwaliteitsmerk. De Patrizia Pepe schoenen, kleding en accessoires blijven altijd smaakvol en stijlvol. Patrizia Pepe maakt creaties die opvallen en zelfvertrouwen uitstralen maar het merk gaat niet over de top.