Schoenen achteraf of onder rembours betalen

Als je online schoenen koopt kun je op verschillende manieren betalen. iDeal en de creditcard zijn het meest populair maar niet iedereen vind het plezierig om de schoenen al te betalen voor deze in huis zijn. Daarom kijken wij hier naar de mogelijkheden  van de belangrijke online schoenenwinkels om per acceptgirokaart of onder rembours te betalen.

Achteraf betalen van schoenen
Achteraf betalen van schoenen en laarzen blijkt dan helemaal zo simpel nog niet. Slechts een handjevol online schoenenwinkels biedt dit als service aan. Kijk in het overzicht achteraf betalen van schoenen bij welke online winkels dat momenteel kan. Verder dan één grote en één kleine online schoenwinkel komen we niet. En dan zijn er nog de voormalige postorderbedrijven die met achteraf betalen groot zijn geworden.

Enkele schoenenwinkels accepteren alleen achteraf betalen als de waarde van de bestelde schoenen en laarzen niet te hoog ligt. Anders wordt het risico hen te groot.

Schoenen betalen onder rembours
Onder rembours betalen (aan de postbode bij aflevering) komt ook sporadisch voor als je online schoenen wilt kopen. Bij veel van deze winkels betaal je dan echter zoveel kosten dat daar je schoenen kopen niet meer interessant is. Één winkel durft zelfs 15 euro extra te vragen voor een levering van schoenen onder rembours.

Kijk in het bovengenoemde overzicht voor de mogelijkheden per winkel om er schoenen te kopen en deze achteraf of onder rembours te betalen.