Schoenen op afbetaling kopen. Achteraf in termijnen betalen


Als je schoenen koopt wil je natuurlijk ook goede schoenen hebben, of het nu schoenen voor jezelf of kinderschoenen betreft. Schoenen die mooi staan, lekker zitten, veel steun bieden en die lang meegaan. Helaas hangt er aan goede schoenen vaak een pittig prijskaartje.


Daarom is het goed te weten dat er een aantal grote online schoenenwinkels zijn waar je schoenen op afbetaling kunt kopen. Kopen op afbetaling betekent dat je niet alleen de schoenen achteraf betaalt, maar dat deze betaling ook over meerdere termijnen kunt uitsmeren. 


Wil je weten bij welke grote en goede online schoenenwinkels je schoenen op afbetaling kunt kopen? Kijk dan in het overzicht schoenen kopen op afbetaling. Daar vind je een overzicht van online schoenenwinkels waar dat mogelijk is.

Hoewel de voorwaarden voor op afbetaling kopen erg gunstig zijn (de winkels willen hun schoenen en laarzen natuurlijk graag verkopen) is het financieren van de schoenen natuurlijk niet gratis. Er zijn aanvullende kosten. Zo betaal je bij online schoenenwinkels die via Klarna Account kopen op afbetaling aanbieden een kleine maandelijkse vergoeding zolang er een bedrag openstaat. En natuurlijk is er de rente.

Bij Klarna Account kun je zelfs bepalen hoe lang je over je betaling doet. Tenminste,.. bijna, want je moet minimaal 6,95 euro afbetalen. Andere winkels bieden de mogelijkheid om de schoenen in bijvoorbeeld 3 termijnen af te betalen.

Schoenen kopen op afbetaling maakt de schoenen iets duurder maar het maakt het wel mogelijk om goede schoenen te kopen op het moment dat je deze nodig hebt.