D'Acquasparta schoenen. Handgemaakte sneakers met stijl

D'Acquasparta schoenen zijn Italiaanse sneakers van zeer hoge kwaliteit. Er zijn D'Acquasparta sneakers voor heren, dames en kinderen.


Aan het maken van D'Acquasparta schoenen wordt heel veel aandacht besteed. Zo worden al deze schoenen met de hand gemaakt. De inlegzool is van leer, en vormt zich daardoor veel beter naar de voet dan de synthetische zolen van de sneakers van de meeste andere merken.

D'Acquasparta schoenen zijn niet de meest goedkope sneakers, maar als je ze verstandig inkoopt kun je veel geld besparen. Kijk maar bij de aanbiedingen van D'Acquasparta schoenen. Bovendien is een paar D'Acquasparta schoenen iedere cent meer dan waard.

D'Acquasparta schoenen zijn vrijetijdsschoenen die heel comfortabel lopen en er heel sportief uitzien. Ze staan prachtig onder mooie vrijetijdskleding zoals een mooie jeans. D'Acquasparta sneakers hebben een duidelijk Italiaanse stijl, ze zijn anders dan sneakers van Duits, Amerikaans of Japans fabrikaat. Ze zijn niet alleen sportief maar ook elegant en stijlvol.

Leuk om te weten
Het schoenenmerk D'Acquasparta is niet genoemd naar zijn oprichter maar naar de Middeleeuwse edelman Matteo Bentivegna van Acquasparta, een filosoof, theoloog en kardinaal die in de dertiende eeuw in opdracht van de Paus bemiddelde in conflicten.