Brede laarzen

Niet alle damesbenen zijn hetzelfde. Dat kan heel vervelend zijn als je laarzen koopt. De ene vrouw heeft nu eenmaal een bredere laars nodig dan de andere.Deze laarzen hebben een brede schacht nodig. Maar hoe kun je zien of de schacht van een laars die je online koopt breed genoeg is?


Aangeven van de wijdtemaat
De online schoenenwinkel O Moda biedt dan uitkomst. In tegenstelling tot de meeste andere grote online schoenenwinkels geeft O Moda bij ieder paar laarzen op wat de kuitwijdte van iedere maat is. Natuurlijk is dit niet altijd de oplossing (je zal vaak laarzen zien waarvan de kuitwijdte niet toereikend is), maar het voorkomt wel dat je laarzen na ontvangst weer moet retourneren en je kunt goed een selectie maken van de laarzen die voor jouw benen geschikt zijn.

Merken met brede laarzen
Wie brede laarzen zoekt doet er verstandig aan bij de collectie van Jilsen te kijken. Dit is een Nederlands merk dat zich helemaal heeft gespecialiseerd in dameslaarzen in breedtematen met een brede schacht.


Ook JJ Footwear maakt heel mooie en modieuze dameslaarzen van hoge kwaliteit. Deze zijn beschikbaar in kuitwijdtes van S t/m 6XW. Hier kun je dus terecht voor alle kuiten. Voor zowel brede als smalle kuiten, voor zowel smalle laarzen als brede laarzen.