De beste hoge laarzen voor heren

Bijna alle laarzen die voor heren op de markt komen zijn veel lager dan dameslaarzen. Laarzen voor heren zijn meestal enkelboots. Het zijn eerder hoge schoenen dat echte laarzen.


Toch zijn er ook voor heren mooie hoge laarzen te koop. Vaak in de vorm van regenlaarzen, motorlaarzen, werklaarzen of cowboylaarzen. Wij kijken hier naar de beste merken die hoge herenlaarzen maken.

Wil je liever een overzicht van alle goede herenlaarzen? Kijk dan bij de aanbiedingen van herenlaarzen.

Dubarry laarzen
Dubarry of Ireland is een Ierse specialist in hoge laarzen. Ze maken zowel dameslaarzen als herenlaarzen. Het zijn kwalitatief zeer goede hoge laarzen die je voet vochtvrij houden. Dubarry hoge laarzen voor heren houden regenwater en ander vocht buiten, maar houden je voeten ook vrij van transpiratievocht. Het draagcomfort van deze hoge laarzen is ook geweldig en Dubarry laarzen zien er stoer en mooi uit. Dubarry laarzen komen uit het natte westen van Ierland waar goede hoge herenlaarzen een eerste levensbehoefte zijn.

Aigle laarzen
Het Franse Aigle is ook een echte specialist in hoge laarzen. In tegenstelling tot de hoge laarzen van Dubarry zijn Aigle laarzen echter niet van leer maar van rubber. Rubberen laarzen hebben de naam niet modieus te zijn, maar dat gaat bij Aigle laarzen absoluut niet op. Integendeel de hoge rubberen laarzen van Aigle zijn heel modieus en ze zitten ook nog eens bijzonder plezierig. Bovendien houden ze je voeten heel goed droog en warm. Handig zijn de hoge laarzen die bovenaan een verstelbare riem hebben.

Helly Hansen laarzen
Het Noorse Helly Hansen is een echte specialist in outdoor kleding. Daar horen natuurlijk ook laarzen bij die voeten beschermen onder extreme omstandigheden. Helly Hansen hoge laarzen voor heren zijn waterdicht, stoer en onverwoestbaar. Hoge herenlaarzen voor intensief gebruik.

Hunter laarzen
Hunter is een Schots schoenenmerk dat vooral bekend is om zijn hoge rubberen laarzen voor vrouwen. Deze zijn namelijk zeer hip en gewild onder modebewuste vrouwen. Voor heren heeft Hunter echter ook een serie heel mooie rubberen hoge laarzen. Ook de hoge herenlaarzen van Hunter zijn modieus te noemen. het zijn rubberen hoge laarzen met veel uitstraling en van zeer hoge kwaliteit.

Tony Mora laarzen
Tony Mora maakt weer heel andere hoge laarzen voor mannen. Geen regenlaarzen, maar Amerikaanse hoge herenlaarzen die zo uit de droge woestijn lijken te komen. Tony Mora laarzen zijn echte cowboylaarzen.

Harley Davidson laarzen
Harley Davidson brengt prachtige motorlaarzen en cowboylaarzen uit. Zoals je van een merk als Harley Davidson mag verwachten zijn dit bijzonder stoere hoge herenlaarzen voor heren.

Tretorn laarzen
Tretorn is een Zweeds merk dat heel goede rubberen laarzen maakt. Het is een oud merk dat zijn miljoenste rubberen laars al in 1896 produceerde! Maar oud of niet, ze maken heel moderne laarzen zoals de modieuze Tretorn Skerry. Voor heren heeft Tretorn een hele mooie collectie hoge rubberen regenlaarzen.