De beste merken korte laarzen voor dames en heren

Je hebt hoge laarzen die tot aan je knie komen of zelfs er overheen gaan en je hebt enkellaarzen, laarzen die niet veel hoger zijn dan een schoen. Daartussen in heb je nog de korte laarzen of lage laarzen.


Wij kijken hier naar de beste schoenmerken die lage laarzen maken. Het gaat daarbij om korte laarzen voor vrouwen en korte laarzen voor heren.

De grens tussen enkellaarzen of booties en korte laarzen is niet zo scherp. Het kan daardoor voorkomen dat je dezelfde laars bij de ene online schoenenwinkel onder de enkellaarzen of onder de booties aantreft en bij de andere onder de korte laarzen.


Welke schoenmerken maken mooie, goede en betaalbare korte laarzen? Hier een overzicht:

Korte laarzen voor dames
Mooie korte laarzen voor dames worden onder andere gemaakt door JJ Footwear, Via Vai, Tamaris, Omoda, Napapijri, Hassia, Esprit, Timberland en Gabor. Veel korte laarzen voor dames zijn voorzien van hoge of lage hakken. Kijk voor prijzen en modellen bij de aanbiedingen van korte dameslaarzen.

Korte laarzen voor heren
Korte herenlaarzen worden gemaakt door bekende en populaire merken als Braend, Tommy Hilfiger, Omoda, Rehab, Timberland en Tod's. Het aanbod is minder groot dan die van korte laarzen voor dames, maar nog steeds is er - vooral online - heel veel keuze.