Laarzen met de juiste kuitwijdte kopen

Bij het online kopen van laarzen is het heel erg belangrijk dat deze laarzen over de juiste kuitwijdte beschikken. Dan passen ze immers pas goed. De kuitwijdte is bij laarzen net zo belangrijk als de maat. Daarom is het vreemd dat veel online winkels de kuitwijdte niet nauwkeurig vermelden.

Een positieve uitzondering daarop is de grote online schoenenwinkel O Moda. Deze winkel geeft bij ieder paar laarzen exact aan wat de kuitwijdte is. Dat doen ze per maat. Je weet dat exact dat bij maat 40 de kuitwijdte 40,2 centimeter is terwijl bij maat 41 de kuitwijdte 40,8 bedraagt.Dit is natuurlijk maar een voorbeeld, want per merk en model laars verschillen de kuitmaten per maat, daarom is het zo handig dat O Moda dit zo nauwkeurig vermeld. Je weet dan zonder te passen dat de laarzen je waarschijnlijk goed zullen passen.

Natuurlijk kun je bij O Moda gratis retourneren en ruilen, maar als je laarzen toegestuurd krijgt wil je natuurlijk wel graag meteen laarzen krijgen die perfect passen. Dankzij het vermelden van de juiste kuitwijdtes door  O Moda is dit meestal meteen het geval.