Maruti schoenen en laarzen. Italiaanse kwaliteit uit Nederland.

Maruti schoenen zijn schoenen in Italiaanse stijl en van Italiaanse kwaliteit. Het is echter geen Italiaans merk. Maruti schoenen en laarzen komen uit het Nederlandse Weert.


Maruti schoenen zijn van hoge kwaliteit, maar gelukkig ook nog goed betaalbaar. Vooral jonge mannen en vrouwen zijn erg gecharmeerd van maruti schoenen en laarzen.

Maruti schoenen online kopen

Voordelig Maruti schoenen kopen? Kijk dan bij aanbiedingen van Maruti schoenen bij onderstaande winkels. Deze webshops hebben het beste Maruti aanbod tegen de beste prijzen.Maruti Footwear

Maruti Footwear is in 2007 opgericht. Hun slogan is 'The World at my Feet' (De Wereld aan mijn Voeten) en de doelgroep die ze aan willen spreken zijn de zogenaamde young professionals die op zoek zijn naar moderne en jonge, maar ook geklede, schoenen van hoge kwaliteit die gemaakt zijn van de beste materialen zoals leer en su├Ęde.


Voor het design van Maruti schoenen tekent een team van Nederlandse, Italiaanse en Engelse ontwerpers. De modellen zijn origineel en vernieuwend. Kleurcombinaties en designs van Maruti schoenen zijn soms spannend te noemen. Aanvankelijk maakt Maruti vooral comfortabele sandalen en met de hand gevlochten leren ballerina's, maar de collectie Maruti schoenen wordt ieder seizoen groter en breder.

Maruti heeft nu naast sandalen, slippers en ballerina's ook sneakers, veterschoenen, enkellaarzen, hoge laarzen en andere modellen schoenen in de collectie.


Leuk om te weten
Het gezicht van Maruti is de Belgische zangeres Sandrine. Deze dame doet niet alleen promotie voor het schoenenmerk maar heeft ook de Maruti’s Low Rider enkellaarzen ontworpen.