EMU schoenen en laarzen van lamswol

EMU (officieel EMU Australia genaamd) is een Australisch merk dat schoenen en laarzen van lamswol maakt. Lamswol schoenen zorgen ervoor dat je voeten heerlijk warm zijn in de winter, maar ook heerlijk koel in de zomer.Lamswollen EMU schoenen worden dan ook door surfers gedragen (om hun voeten te warmen na het surfen), maar ze worden ook als snowboots gedragen. Heel veelzijdige schoenen!

EMU schoenen zijn al jarenlang populair in thuisland Australiƫ, maar breken nu in navolging van andere Australische schoenen van schapenvacht, zoals de Uggs en de Australia Luxe schoenen, door in Europa.


EMU schoenen heb je in verschillende modellen. Zo maakt het Australische merk laarzen, booties, snowboots en pantoffels, maar ook sandalen en slippers. Bij de EMU sandalen en slippers wordt geen gebruik gemaakt van schapenvacht, maar bij de meeste andere EMU schoenen is dat wel het geval.


EMU schoenen en laarzen zijn zeker niet de meest goedkope schoenen, maar met EMU schoenen kies je wel voor kwaliteit. Kijk bij de hierboven genoemde aanbiedingen voor voordelige EMU schoenen en laarzen.