Irregular Choice schoenen. Hip en kleurig op grote hoogte


Irregular Choice schoenen zijn opmerkelijke damesschoenen. Hoge hakken, hoge plateauzolen en knallende kleuren en designs domineren de collectie Irregular Choice schoenen. Niet voor niets vormen cartoons vaak de inspiratie voor deze soms waanzinnige schoenen.

Kijk hier voor aanbiedingen van Irregular Choice schoenen

Wil je zien hoe bijzonder Irregular Choice schoenen zijn? Kijk dan bij de aanbiedingen van onderstaande winkels.Irregular Choice schoenen zijn extraverte schoenen. Deze damesschoenen zijn creatief en vernieuwend. Ze worden ontworpen in het Engels Brighton, maar de inspiratie voor de eigenzinnige modellen en kleuren komt uit ondermeer Japan.De Irregular Choice schoenen zijn bekend uit de modebladen en de bekendste glossies. Ook wereldsterren worden graag gezien op de hooggehakte extraverte schoenen. Zo is het merk bijvoorbeeld populair bij sterren als Kate Perry. In Londen en New York heeft het Britse schoenmerk eigen winkels.


De meeste Irregular Choice schoenen zijn pumps met hoge plateauzolen of hoge hakken. De collectie bevat echter ook een aantal opmerkelijke laarzen, ballerina's, sandalen en enkellaarsjes. Altijd zijn de modellen uniek en vernieuwend. Met Irregular Choice schoenen ga je niet onopgemerkt over straat.

Irregular Choice werd in 1999 geboren in de schilderachtige Engelse badplaats Brighton. Het was een geesteskind van ontwerper Dan Sullivan. Zijn missie was om mensen met andere ogen naar schoenen te laten kijken. Dat is hem goed gelukt!De eerste Irregular Choice schoenen die in 1999 werden uitgebracht waren gebaseerd op de traditionele Japanse split-teen look. Deze Japanse stijl duikt in iedere collectie weer op. Deze collecties zijn groot, want Dan Sullivan ontwerpt voor ieder seizoen weer zo'n 500 nieuwe modellen, plus een reeks handtassen.


Kijk bij de aanbiedingen van bovenstaande aanbevolen winkels om de soms knotsgekke collectie Irregular Choise schoenen te bekijken.