Redskins schoenen en laarzen

Redskins,... dan denken de meeste mensen aan leren jacks. Maar er zijn nu ook Redskins schoenen op de markt. En deze zijn net zo stoer en kwalitatief uitstekend als de leren jacks van het merk.


Redskins schoenen zijn bedoeld voor de jonge en moderne man, maar het Franse merk brengt langzamerhand ook steeds meer damesschoenen en dameslaarzen uit. Natuurlijk van leer en met een stoere uitstraling.


Kijk hier voor aanbiedingen van Redskins schoenen

Het aanbod aan Redskins wordt toch al steeds groter en breder. Waren Redskins schoenen in eerste instantie laarzen of sneakers, tegenwoordig maakt het Franse schoenenmerk steeds meer modellen schoenen en laarzen. Zo bevat de collectie steeds meer nette schoenen, die heel mooi staan onder een pak, en ook het aanbod aan enkellaarzen wordt steeds breder. Redskins, het leder-merk bij uitstek, brengt zelfs suede schoenen en laarzen uit. Opmerkelijk want Redskins is beroemd om de zeer hoge kwaliteit van zijn leer.

Redskins is in 1984 opgericht door Michael Szynckier. Met nauwelijks geld op de bank maar wel met heel veel ambitie en gedrevenheid begon hij met het maken van leren jacks. 25 jaar later is Redskins een groot modemerk met meer dan 100 medewerkers en een reeks eigen winkels.