Zinda schoenen en laarzen


Zinda is een Spaans merk damesschoenen dat sterk in opmars is. Zinda schoenen zijn vrouwelijke elegante damesschoenen en dameslaarzen die heel plezierig dragen en veel vrouwen aanspreken. Zinda maakt geen extreme schoenen en laarzen. Maar Zinda schoenen en laarzen zijn ook alles behalve saai. De collectie bevat vele modellen.


Kijk hier voor aanbiedingen van Zinda laarzen en schoenen
Zinda laarzen en schoenen komen we steeds vaker tegen in de Nederlandse schoenenwinkels. Het zijn dan ook heel mooie schoenen van heel goede kwaliteit met een heel vriendelijk prijskaartje. Zinda is echt een merk schoenen in opkomst.


Informatie Zinda schoenen

Begin jaren 60 nam de Spanjaard Manuel Martínez Linares de leiding over van de schoenenfabriek van zijn grootvader. Hij maakte van het kleine fabriekje wat zich alleen op de lokale markt richtte een internationale schoenenfabriek. Hij richtte zich daarbij op de internationale markt in het algemeen en op vrouwen met gevoel voor mode in het bijzonder. Na Spanje veroverde hij Europa en nu is de wereld aan de beurt.De naam Zinda schoenen wordt sinds 1992 gebruikt voor de modieuze damesschoenen uit deze fabriek.