Boumy babyschoenen

Boumy is een merk dat heel goede babyschoentjes en babyslofjes maakt. De leren slofjes van Boumy zitten heel comfortabel bij het kleintje en zijn heel gezond voor de kindervoetjes.


Boumy babyschoentjes zijn ideaal voor baby's en peuters die kruipen en hun eerste stapjes maken. Ze voelen voor het kind aan alsof deze op blote voeten loopt en kruipt.

De voeten van baby's en peuters hebben ruimte nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Met name bij de eerste pogingen om te kruipen en te lopen kunnen schoentjes met harde zolen belemmerend werken. Ook kunnen de babyschoenen knellen. Dat is beide slecht voor de ontwikkeling van de zool van de kindervoet. Kleine kinderen kunnen zo platvoeten ontwikkelen.

Kijk hier voor aanbiedingen van Boumy schoenen



De zachte Boumy babyslofjes zijn hiervoor een oplossing. Deze slofjes van 100% leer geven kinderen het gevoel dat ze op blote voeten lopen en kruipen. De slofjes zijn flexibel en staan een vrije beweging van de voet toe. Het leer van de schoentjes is licht en voelt heel plezierig aan. Toch heeft de baby de grip die juist hij of zij nodig heeft, hiervoor zorgt onder andere de geruwde leren zool.