Doucal's schoenen. Stijlvolle Italiaanse herenschoenen.

Publiceer een vraag of opmerking
Doucal's schoenen zijn echte Italiaanse herenschoenen. Het zijn elegante herenschoenen van hoge kwaliteit die heel comfortabel zitten.


Doucal's schoenen worden traditioneel en met veel vakmanschap gemaakt. Het knappe aan Doucal's schoenen is dat deze herenschoenen met hun tijd zijn meegegaan zonder hun klassiek Italiaanse stijl te verliezen.

Doucal's schoenen passen perfect bij een klassieke outfit, bij een net kostuum maar ook bij een moderne 'dandy look'. Het zijn schoenen met stijl die de kleding waarbij ze gedragen worden een echte meerwaarde geven.

Kijk hier voor aanbiedingen van Doucal's schoenen 

Doucal's schoenen komen zoals zo veel Italiaanse schoenen en laarzen uit de regio Marche. Marche wordt wel de bakermat van de befaamde Italiaanse schoenenindustrie genoemd.

De productie van de Doucal's is een combinatie van ambachtelijk handwerk en moderne machinale productie. Doucal's is een schoenmerk dat veel doet aan de ontwikkeling van zijn schoenen. Niet alleen worden deze technisch continue verbeterd, ook aan het design van de Doucal's schoenen wordt continue geschaafd zodat deze nette herenschoenen met hun tijd meegaan.

0 reacties:

Een reactie posten