Gaastra schoenen

Op zoek naar mooie sportieve schoenen van hoge kwaliteit? Kijk dan eens naar Gaastra schoenen. Gaastra is van oorsprong een Friese zeilmaker (anno 1887) die later ook zeilkleding en zeilschoenen hing maken. Eind jaren 90 schakelde Gaastra helemaal over op het maken van casual kleding en schoenen.


Dit was zo'n succes dat het bekende casual modeconcern McGregor in 2000 Gaastra overnam. Sindsdien wordt er onder de naam Gaastra een grote en brede collectie schoenen verkocht voor heren, dames en kinderen.

Deze collectie Gaastra schoenen wordt ieder jaar groter en breder. Sportieve schoenen als sneakers, slippers en enkellaarzen voeren de boventoon maar Gaastra maakt tegenwoordig ook andere schoenen zoals sandalen, laarzen, instappers, pumps en snowboots.

Kijk hier voor aanbiedingen van Gaastra schoenen

De collectie van de Gaastra Fashion Group wordt onderverdeeld in Gaastra Pro en Gaastra Sportswear. De eerste collectie bevat  professionele watersportkleding en schoenen die maximaal comfort en optimale bescherming biedt onder alle omstandigheden op het water. De Gaastra Sportswear collectie kun je meer zien als een lijn met casual kleding en schoenen, voor op het water maar ook gewoon voor in je vrije tijd.

Gaastra schoenen en laarzen zitten zeer comfortabel en zien er mooi en sportief uit. Alle Gaastra schoenen zijn heel goed van kwaliteit. Gaastra is steeds meer een internationaal kledingmerk/schoenenmerk met grote faam te worden.