Remonte schoenen (Remonte Dorndorf). Comfortabele damesschoenen, ook in grote maten.


Remonte schoenen zijn bijzonder comfortabele damesschoenen. Daarbij heeft fabrikant Remonte Dorndorf naam gemaakt als producent van trendy damesschoenen in grote maten die tegen een betaalbare prijs worden aangeboden.


Het is voor dames met grote voeten namelijk vaak moeilijk betaalbare damesschoenen te vinden die er ook nog eens modieus uitzien. Bij Remonte Dorndorf schoenen is dat het geval.

Kijk bij de aanbiedingen van Remonte schoenen voor deze comfortabele damesschoenen tegen de laagste prijs bij de belangrijkste schoenwinkels in Nederland.

De Remonte schoenen zijn er in normale, maar ook in grotere maten. Remonte Dorndorf biedt een ruime collectie schoenen in talloze modellen die zeer comfortabel zitten. De stijl van Remonte schoenen is klassiek met trendy elementen. Vaak bieden ze verfijnde details terwijl de leercombinaties harmonieus zijn. Dit leidt tot tijdloze schoenen die zowel qua design als qua kwaliteit vele jaren meegaan.
.


Informatie Remonte schoenen

Het Zwitsers / Duitse schoenenmerk Remonte Dorndorf bestaat al sinds 1876. Zoals zo veel van dit soort 'oude merken' maken ze schoenen met een hoge kwaliteit. Het maken van Remonte schoenen is echt vakwerk. De schoenen worden heel degelijk in elkaar gezet en gaan dan ook vele jaren mee. Het draagcomfort is erg belangrijk voor Remonte Dorndorf. Via elastische materialen, zacht gepolsterde randen en tongen en hulpmiddelen als klittenband wordt een heel hoog comfort bereikt.

Ook vrouwen die letterlijk op grote voet leven hoeven niet langdurig op zoek te gaan naar mooie elegante schoenen. Remonte Dorndorf maakt deze schoenen en biedt deze tegen heel betaalbare prijzen aan. Het zijn mooie damesschoenen die heel lang mee kunnen gaan.

In wijdtematen en vele lengtematen

Remonte schoenen zijn er in de wijdtematen G en H en in vele lengtematen. De collectie van Remonte Dorndorf bestaat ondermeer uit veterschoenen, instappers, enkellaarzen, pumps, sandalen, sneakers, laarzen en vele andere soorten damesschoenen en dameslaarzen.