Italiaanse damesschoenen. De beste merken

Wij kijken hier naar de beste merken Italiaanse damesschoenen. Italië is het schoenenland bij uitstek. De kwaliteit van Italiaanse schoenen, vaak handgemaakt, is ongeëvenaard.


En dat terwijl deze schoenen en laarzen meestal heel betaalbaar zijn. Hier zetten we de beste merken Italiaanse damesschoenen op een rijtje.

Maripé
Maripé schoenen zijn Italiaanse damesschoenen van de allerhoogste kwaliteit. Ze worden met de hand gemaakt, dat vind je terug in de kwaliteit en de uitstraling van de schoenen. Iedereen kan slagen met Maripé schoenen, want dit merk uit Italië heeft een heel breed aanbod aan schoenen en laarzen voor dames.

Di Lauro
Di Lauro is een populair merk Italiaanse damesschoenen. Di Lauro schoenen en laarzen zijn er in tal van modellen maar ze zien er allemaal schitterend uit en zijn van hoge kwaliteit. Elegantie en vrouwelijkheid staan voorop bij deze Italiaanse damesschoenen. Bij Di Lauro kun je voor alle soorten damesschoenen terecht. Het is een echt allround schoenenmerk.

Replay
Ook het bekende modemerk en schoenenmerk Replay komt uit Italië. Dat verklaart de modieuze uitstraling van Replay schoenen. Replay damesschoenen zijn modieus en van zeer goede kwaliteit.

Tremp 
Tremp schoenen zijn Italiaanse schoenen van hoge kwaliteit. Er zijn Tremp schoenen voor zowel dames als heren. Zoals zoveel Italiaanse damesschoenen zijn Tremp schoenen modieus en elegant van uiterlijk.

Carvela 
Carvela schoenen zijn luxe handgemaakte damesschoenen. Zelfs de stiksels worden bij deze Italiaanse damesschoenen met de hand aangebracht wat arbeidsintensief is, maar wat de kwaliteit en de duurzaamheid van de schoenen beslist ten goede komt. Carvela gebruikt volnerf leer voor haar schoenen. Dit leer is mooier en sterker dan andere leersoorten. Vooral de glans van volnerf leer is erg mooi.

Patriza Pepe
Patriza Pepe is een Italiaans modemerk dat ook heel elegante damesschoenen en dameslaarzen maakt. Patriza Pepe schoenen zijn heel elegant en modieus. En soms ook een beetje extravagant. Zeker gee saaie schoenen!

Tods
Aan de naam zou je het niet zeggen maar Tods schoenen zijn Italiaanse schoenen. Tods maakt schoenen en laarzen voor zowel dames als heren. Tods damesschoenen heb je in alle mogelijke modellen. Het merk is beroemd geworden door zijn unieke mocassins, maar ook voor alle andere modellen damesschoenen kun je bij dit grote Italiaanse schoenmerk terecht.

Progetto
Elegant, vrouwelijk, modieus en van hoge kwaliteit. Progetto is echt zo'n kenmerkende fabrikant van Italiaanse damesschoenen. Een schoenenmerk waar Italië er zo veel van heeft. De Italiaanse damesschoenen van Progetto zijn schoenen voor modieuze dames. Schoenen en laarzen gemaakt van suede, het beste Italiaans leer en van natuurrubber.

Lilian
Lilian is een echte specialist in Italiaanse damesschoenen en dameslaarzen. Dit merk maakt onder andere laarzen, enkellaarzen, pumps en sandalen. Het zijn echte Italiaanse schoenen, elegant en vrouwelijk. En van een heel hoge kwaliteit. echte vakmanschap schoenen zoals alleen de Italianen ze te lijken kunnen maken.

Valmy Moda
Valmy Moda is de producent van exclusieve Italiaanse damesschoenen. Het zijn originele damesschoenen die elegant en vrouwelijk zijn. Valmy Moda maakt veel laarzen en booties, maar ook andere schoenmodellen.

Angelo Bervicato
Ook Angelo Bervicato wordt tot de allerbeste Italiaanse schoenmerken gerekend. En daarvoor moet je heel wat in huis hebben. Deze fabrikant van Italiaanse damesschoenen brengt een heel brede collectie aan damesschoenen op de markt. Het zijn prachtige elegante damesschoenen. Heel vrouwelijk. Schoenen zoals alleen Italianen deze maken kunnen.