PLDM by Palladium schoenen en laarzen

PLDM by Palladium is een label van het Franse schoenenmerk Palladium. PLDM schoenen en laarzen zijn evenals het andere schoeisel van Palladium robuust en sterk.Onder de naam PLDM by Palladium worden vele modellen schoenen verkocht voor zowel dames en heren als kinderen. De kwaliteit van al deze schoenen en laarzen is bijzonder hoog. De naam wordt officieel gespeld als P-L-D-M by Palladium.

Waar kun je het beste PLDM by Palladium laarzen en schoenen kopen?

Kijk hier voor aanbiedingen van PLDM schoenen en laarzen bij de beste online aanbieders van deze laarzen en schoenen in Nederland.
Een tweede label van Palladium

Het Franse Palladium is een schoenmerk dat wereldberoemd is om zijn halfhoge veterlaarzen die gemaakt zijn van canvas en rubber. Palladium begon al vlak na de Tweede Wereldoorlog met de productie van deze laarzen. In de oorlog maakte Palladium vliegtuigbanden, maar na de oorlog was er weinig vraag meer naar deze banden zodat ze overschakelde op de productie van schoenen en laarzen. Deze laarzen werden beroemd doordat de soldaten van het Vreemdelingenlegioen er op liepen. De laarzen zijn nog steeds populair bij avonturiers.


De oorsprong van PLDM by Palladium schoenen en laarzen verklaart de stoere uitstraling en robuuste kwaliteit van PLDM schoenen en laarzen.

Veel meer dan booties

Maar wat is het verschil tussen Palladium en PLDM by Palladium schoenen? Het verschil zit hem er in dat de collectie PLDM schoenen veel breder is. Ook onder het PLDM label worden stoere booties uitgebracht, maar je vindt in de collectie ook damessandalen, sneakers, veterschoenen en instappers. Veel modellen die onder het Palladium label niet worden uitgebracht. Daarmee boort het Franse schoenenmerk een nieuwe, veel bredere, markt aan.


Wil je weten wat PLDM allemaal aan schoenen en laarzen te bieden heeft? En wat deze PLDM schoenen en PLDM laarzen kosten? Kijk dan bij de aanbevolen online verkooppunten bovenaan.