PLDM by Palladium schoenen en laarzen

PLDM by Palladium is een label van het Franse schoenenmerk Palladium. PLDM schoenen en laarzen zijn evenals het andere schoeisel van Palladium robuust en sterk.


Onder de naam PLDM by Palladium worden vele modellen schoenen verkocht voor zowel dames en heren als kinderen. De kwaliteit van al deze schoenen en laarzen is bijzonder hoog.

De naam wordt officieel gespeld als P-L-D-M by Palladium. Kijk hier voor aanbiedingen van PLDM schoenen en laarzen.


Het Franse Palladium is een schoenmerk dat wereldberoemd is om zijn halfhoge veterlaarzen die gemaakt zijn van canvas en rubber. Palladium begon al vlak na de Tweede Wereldoorlog met de productie van deze laarzen. In de oorlog maakte Palladium vliegtuigbanden, maar na de oorlog was er weinig vraag meer naar deze banden zodat ze overschakelde op de productie van schoenen en laarzen. Deze laarzen werden beroemd doordat de soldaten van het Vreemdelingenlegioen er op liepen. De laarzen zijn nog steeds populair bij avonturiers.

De oorsprong van PLDM by Palladium schoenen en laarzen verklaart de stoere uitstraling en robuuste kwaliteit van PLDM schoenen en laarzen.