Crocs schoenen en laarzen

Crocs schoenen zijn schoenen die de meeste mensen wel kennen. Want bij de naam Crocs denken de meeste vrouwen en mannen meteen aan de lichte plastic schoenen die dit schoenenmerk maakt.


En hoewel Crocs veel meer schoenen maakt, zoals sandalen, ballerina's, laarzen, sneakers, snowboots, en wat al niet meer, zijn de plastic schoenen voor Crocs nog altijd het belangrijkste product. Een groot deel van hun enorme collectie bestaat uit deze schoenen en laarzen.

De plastic Crocs schoenen doen het vooral goed bij kinderen. Voor jongens en meisjes zijn er veel leuke Crocs kinderschoenen te koop, Mooie opvallende schoenen in leuke kleuren en met vrolijke prints.

Kijk hier voor aanbiedingen van Crocs schoenen

Crocs voor dames

Maar ook voor dames en heren zijn er heel leuke Crocs schoenen. Bij dames zijn vooral de Crocs clogs erg populair. Deze clogs zijn kenmerkend voor het merk Crocs. Andere populaire modellen voor dames zijn de sandalen, ballerina's en slippers van het merk. Ook maakt Clogs mooie booties, laarzen en sneakers voor dames. Hierbij wordt soms gebruik gemaakt van heel andere materialen dan het voor Clogs kenmerkende plastic, zoals bijvoorbeeld leer, suede, canvas en rubber.Crocs voor heren

Voor heren heeft Crocs tegenwoordig ook een heel breed en groot assortiment. Hierin vele schoenmodellen van verschillende materialen. Rubberen laarzen, leren schoenen, plastic slippers, en heel veel meer. Ook bij de Crocs herenschoenen is er veel keuze.Geschiedenis van Crocs

Crocs is een Amerikaans merk schoenen dat korter bestaat dan de meeste mensen denken. Crocs schoenen zijn zo'n begrip dat er vaak wordt gedacht dat het een oud merk is. Crocs is echter in de zomer van 2002 opgericht. Het bedrijf maakte lichtgewicht plastic schoenen met anti-slip zolen. Deze waren als outdoor schoenen bedoeld, maar de Crocs sloegen zo aan dat de schoenen al snel overal werden gedragen.