Gioseppo schoenen en laarzen

Gioseppo schoenen zijn mooie schoenen en laarzen die in Spanje worden geproduceerd. Gioseppo is vooral bekend om hun slippers en sandalen, maar ze maken ook heel mooie laarzen en andere soorten schoenen.


En eigenlijk maken bijna alle andere soorten schoenen voor dames, heren en kinderen. Naast slippers, sandalen en laarzen bestaat de collectie Gioseppo schoenen ondermeer uit ballerina's, pumps, sneakers, veterschoenen, wandelschoenen, instapschoenen en schoenen met sleehakken.

Kortom, Gioseppo biedt voor ieder wat wils. Het zijn mooie schoenen en laarzen met een uniek en geheel eigen uiterlijk. Gioseppo schoenen en laarzen zijn niet voor niets aan een grote opmars bezig.

Kijk hier voor aanbiedingen van Gioseppo schoenen en laarzen


Gioseppo schoenen worden in 35 landen verkocht. Spanje, Italië en Nederland zijn de belangrijkste afzetmarkten voor het Spaanse merk. Hoewel het merk een grote groei doormaakt bestaan ze al meer dan 20 jaar. Gioseppo schoenen is nog steeds in handen van de familie Navarro van de oprichter van het merk.


In 1991 besloot schoenmaker Jose Navarro zijn eigen schoenmerk te beginnen. Het begon met slippers voor op het strand, later kwamen de Disney laarzen en de Gioseppo Kids kinderschoenen. En nu brengt Gioseppo een heel complete serie schoenen voor dames, heren en kinderen op de markt, met talloze modellen in een geheel eigen stijl.