Birki's. Birkenstocks voor de hele familie.

Birkenstock is een merk schoenen dat al vele jaren bekend staat om hun sandalen, slippers en klompen (clogs) met een bijzonder comfortabel voetbed.


Birkenstock verkoopt haar schoenen onder eigen naar, maar ook onder enkele andere labels zoals Papillio, Footprints en Tatami. Ook Birki's is zo'n label van Birkenstock. Onder de naam Birki's verkoop Birkenstock gezonde en comfortabele schoenen voor het hele gezin, waaronder ook veel kinderschoenen.

Evenals Birkenstocks hebben Birki's een gezond en heel comfortabel voetbed. Ook Birki's schoenen hebben een unieke zool die de vorm van de voet volgt. Door hun anatomische opbouw zorgen de zolen van Birki's schoenen er voor dat alle delen van de voet een goede steun krijgen. Dit is niet alleen heel goed voor de voet maar ook voro de rest van het lichaam.Birki's schoenen zijn dan ook ideale schoenen voor mensen die veel moeten lopen of staan. Birki's zijn er als slippers, sandalen, clogs. wandelschoenen, pantoffels en andere schoenen voor dames, heren en kinderen.

Kijk hier voor aanbiedingen van Birki's schoenen

De naam Birki's doet kinderschoenen vermoeden, en Birki heeft ook veel kinderschoenen in de collectie, maar in principe zijn Birki's schoenen voor het hele gezin. Ook voor heren en dames zijn er ook volop Birki's te vinden.

Het merk zal vooral Birkenstock liefhebbers aanspreken. De stijlen hebben veel overeenkomsten en doordat de Birki's op een Birkenstock-voetbed staan is het draagcomfort en draaggemak min of meer gelijk.

We zien het in 1994 opgerichte Birki dan ook vooral als een verbreding van het Birkenstock assortiment. Met de Birki's zijn de zo plezierig te dragen Birkenstocks voor meisjes en jongens veel beter bereikbaar geworden.