Cafè Noir schoenen en laarzen

Cafè Noir schoenen zijn stijlvolle damesschoenen en herenschoenen uit Italië. Cafè Noir schoenen en laarzen zijn in Nederland voornamelijk online verkrijgbaar. Diverse grote online schoenenwinkels leveren een uitgebreide collectie Cafè Noir schoenen.


Cafè Noir schoenen en laarzen zien er mooi en stijlvol uit. Het Italiaanse merk maakt schoenen en laarzen voor dames en heren in zo'n beetje alle modellen die je kunt bedenken. Van zomerse slippers voor de zomer tot warme snowboots voor de winter. En alles dat daar tussen zit!

Voor zowel vrouwen als mannen zijn er daardoor altijd wel geschikte Cafè Noir schoenen te vinden. Of je nu schoenen voor zakelijk gebruik zoekt, schoenen voor op vakantie of warme laarzen voor de winter.

Kijk hier voor aanbiedingen van Cafè Noir schoenen en laarzen.

Cafè Noir werd in 1997 opgericht, en is zoals zo veel goede Italiaanse schoenmerken gevestigd in Toscane. Cafè Noir is een merk van de schoenenfabrikant Toscane Holding AG. Veel van de Cafè Noir hebben een duidelijk Italiaanse stijl, de schoenen en laarzen stralen elegantie en kwaliteit uit. Kenmerkend voor Cafè Noir schoenen zijn de goede mix van moderne stijlen met klassieke elegantie. Veel van de schoenen zijn zowel op het werk als casual te gebruiken. Stijlvol en toch sportief.

Een ander kenmerk van Cafè Noir schoenen zijn de opvallende barokke versieringsmotieven, die je overigens bij lang niet alle Cafè Noir schoenen tegenkomt. Dit Italiaanse schoenenmerk is duidelijk een merk dat durft te experimenteren met stijlen.