L'Ascolana schoenen. Stijlvolle sneakers

L'Ascolana schoenen zijn stoere, sportieve en stijlvolle Italiaanse herenschoenen. Het betreft leren sneakers die geinspireerd zijn op de L'Ascolana voetbalschoenen uit de jaren 60.


Met L'Ascolana schoenen heb je iets bijzonders en exclusiefs aan je voeten. Toch zijn de L'Ascolana sneakers heel betaalbaar.

L'Ascolana maakt zowel lage als hoge sneakers en gebruikt daarbij verschillende materialen. Bijvoorbeeld leer en suede. Ook zijn de sneakers in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Kijk hier voor aanbiedingen van L'Ascolana schoenen


L'Ascolana is in 1962 opgericht, en maakte naam met zijn voetbalschoenen en zijn unieke handgemaakte zwarte schoenen. Alle L'Ascolana schoenen werden in gelimiteerde hoeveelheden gemaakt en waren dus alleen met moeite te verkrijgen. De gelukkigen die L'Ascolana schoenen wisten te bemachtigen zworen echter bij deze schoenen. Ze konden niet meer zonder!

Toch verdween L'Ascolana. De productie stopte, en het veel geroemde merk schoenen leek nooit meer terug te komen. Tot kort geleden een paar ondernemers besloten om L'Ascolana schoenen nieuw leven in te blazen, Maar het enige dat ze nog konden kopen was de naam en 159 paar legendarische L'Ascolana schoenen die ze vonden in een schuur waarvan de deuren al 15 jaar niet geopend waren.

In 2013 kwamen de L'Ascolana schoenen weer op de markt. Nu als stijlvolle sneakers. Van moderne kwaliteit, maar in een nostalgisch jasje. Schoenen geinspireerd op de legendarische L'Ascolana schoenen van weleer.