Bibob schoenen, sneakers en laarzen voor vrouwen en meisjes

Bibob is geen merk schoenen dat erg bekend is, en die onbekendheid is jammer en onterecht. Bibob schoenen zijn namelijk damesschoenen en dameslaarzen met een mooie eigen stijl.


Bibob schoenen kun je het beste omschrijven als stoere schoenen voor vrouwen. Het Nederlandse schoenmerk brengt mooie robuuste laarzen, coole sneakers en fraaie leren booties voor vrouwen en meisjes op de markt.

Trendy en stoer, zo kun je de Bibob schoenen en laarzen gerust noemen. Maar stoer of niet, Bibob laarzen en schoenen zijn modieus en heel goed te dragen.

Kijk hier voor aanbiedingen van Bibob schoenen en laarzen
Bibob schoenen zijn schoenen en laarzen met persoonlijkheid. Ze stralen zelf daadkracht en zelfbewustzijn uit. De schoenen hebben zelf persoonlijkheid en geven hun draagster persoonlijkheid.

In de Bibob collectie vind je veel enkellaarzen, maar ook hoge laarzen, hoge sneakers, bikerboots en andere schoenen die kracht uitstralen. De Bibob schoenen en laarzen zijn gemaakt van leer en/of textiel, en staan op een rubberen zool.Voor de herfst en het winterseizoen zijn de Bibob laarsjes zeer geschikt. De Bibob sneakers kun je het hele jaar door dragen.

The New Shoe Company

Bibob is een merknaam van The New Shoe Company uit Waalwijk. Deze Nederlandse schoenproducent is onder andere ook verantwoordelijk voor de schoenen van Humberto (het merk van Huberto Tan)Blenzo (pantoffels) en Vingino (hippe kinderschoenen). Dit zijn dus zustermerken van Bibob.

Kijk bij de aanbiedingen hier boven voor Bibob laarzen, sneakers en andere schoenen tegen de laagste prijs.

Foto bovenaan: The New Shoe Company