Fluchos schoenen en laarzen. Ambachtelijk en comfortabel.

Aan de naam hoor je het al een beetje, Fluchos schoenen zijn Spaanse schoenen. Zoals zoveel Spaanse schoenen (en wijnen) komen Fluchos schoenen uit de provincie Rioja.


Het produceren van Fluchos schoenen gebeurt ambachtelijk met veel vakmanschap. De kwaliteit zie je af aan de Fluchos schoenen.

Ondanks de ambachtelijke productie in kleine hoeveelheden brengt Fluchos veel verschillende modellen en soorten schoenen in Nederland op de markt. Fluchos maakt onder andere hoge en lage laarzen, mocassins, bootschoenen, nette herenschoenen, pumps, sneakers, ballerina's en derby's op de markt.

Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Fluchos schoenen van de belangrijkste Nederlandse schoenenwinkels.

Vooral de nette Fluchos herenschoenen zijn erg geliefd in Nederland, maar kijk vooral ook eens naar de andere modellen schoenen voor heren en dames van dit merk.

Het schoenmerk Fluchos bestaat sinds 1962. Aanvankelijk maakte men uitsluitend nette herenschoenen die met de hand worden gemaakt volgens een ambachtelijke werkwijze. Door het succes van deze Fluchos herenschoenen besloot men ook meer sportieve schoenen en Fluchos damesschoenen op de markt te gaan brengen. De schoenen zien er mooi en netjes uit en worden geroemd om hun geweldig goede loopcomfort. De schoenen worden uitsluitend milieuvriendelijk geproduceerd van milieuvriendelijke materialen.